Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάνοντας τους χώρους
  πιο ευχάριστους και υγιεινούς

   

   

  Καλύτερο περιβάλλον

   

  Όσον αφορά στη βιωσιμότητα του κλάδου υγείας, οι περιβαλλοντικοί στόχοι αποτελούν μόνο τμήμα του ζητήματος. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και ο παράγοντας των ανθρώπων. Αυτό σημαίνει υποστήριξη της άνεσης και της ευεξίας των ασθενών, των επισκεπτών και του προσωπικού στην εγκατάστασή σας.

  Υποστήριξη των φυσικών βιορυθμών

   

  Το φως μπορεί να παίζει τεράστιο ρόλο στη δημιουργία ενός φιλικού προς τους ανθρώπους περιβάλλοντος. Επηρεάζει την υγεία και ευεξία κάθε ημέρα, ρυθμίζοντας σημαντικές διεργασίες όπως ο ρυθμός ύπνου-αφύπνισης. Με τα σύγχρονα, αειφόρα συστήματα φωτισμού, μπορούμε να ελέγχουμε τη δύναμη αυτών των φυσικών ρυθμών και να βοηθάμε τους ανθρώπους να αισθάνονται όσο το δυνατόν καλύτερα.

  Νοσηλεύτρια και ασθενής σε έναν οίκο ευγηρίας, ο οποίος υποστηρίζει τους φυσικούς βιορυθμούς με φωτισμό Philips

  Συμπληρώστε το φως ημέρας

   

  'Σμιλέψτε' το περιβάλλον σας με φως. Τα συστήματα φωτισμού μας σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ευέλικτους και δυναμικούς χώρους, να επιτυγχάνετε χαλαρωτική ατμόσφαιρα και να μιμείστε τη μορφή του φωτός ημέρας. Τα έξυπνα συστήματα ελέγχου ανιχνεύουν τη διαθέσιμη ποσότητα φυσικού φωτός και προσαρμόζουν κατάλληλα τα φωτιστικά. Ως αποτέλεσμα, δε χρησιμοποιείτε ποτέ περισσότερη ενέργεια από ότι είναι απαραίτητο και διατηρείτε το κατάλληλο περιβάλλον για να αισθάνονται άνετα οι άνθρωποι.

  Μια νοσηλεύτρια προσφέρει ένα ποτήρι νερού σε έναν ασθενή

  Πιο χαρούμενο και παραγωγικό προσωπικό

   

  Δείξτε στους εργαζόμενους σας ότι νοιάζεστε. Ο ταχέως προσαρμοζόμενος φωτισμός κάνει διαφορά στην καθημερινή ζωή του ιατρικού προσωπικού. Εάν, για παράδειγμα, προσαρμόσετε τα επίπεδα φωτισμού στη 'μετά το μεσημεριανό' κατάσταση, αυτό μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα ενέργειας και εγρήγορσης και να βοηθήσει στην ελαχιστοποίηση των σφαλμάτων. Ο τελευταίας τεχνολογίας φωτισμός μπορεί να παρέχει την ορατότητα που χρειάζεται το προσωπικό, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα ένα χαλαρωτικό περιβάλλον χωρίς θάμβωση.

  Ένας γιατρός και ένα παιδί με φωτισμό Philips που βοηθά το προσωπικό ενός νοσοκομείου να είναι πιο χαρούμενο και παραγωγικό

  Το ξέρατε;

  Έως 8,5 % μείωση στο χρόνο παραμονής ασθενών με έκθεση σε άφθονο φυσικό φως ημέρας
  Έως 8,5 % μείωση στο χρόνο παραμονής ασθενών με έκθεση σε άφθονο φυσικό φως ημέρας
  Έως 12% αυξημένη επεξεργασία κλήσεων σε καλύτερα φωτισμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει φως ημέρας
  Έως 12% αυξημένη επεξεργασία κλήσεων σε καλύτερα φωτισμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει φως ημέρας
  Έως 23% αυξημένη παραγωγικότητα σε καλύτερα φωτισμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει φως ημέρας
  Έως 23% αυξημένη παραγωγικότητα σε καλύτερα φωτισμένο περιβάλλον που περιλαμβάνει φως ημέρας