Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Δημιουργία λύσεων

  σύμφωνα με τις ανάγκες σας

   

   

  Για ποιο λόγο να επιλέξετε τη Philips;

  Η Philips σας βοηθά να επιτυγχάνετε περισσότερα φτάνοντας στην καρδιά της επιχείρησής σας. Ξεκινάμε κατανοώντας τις προκλήσεις της επιχείρησής σας και τους στόχους αειφορίας σας και μαθαίνοντας τι κάνει την εγκατάστασή σας διαφορετική. Με την εκτεταμένη μας εμπειρία στον κλάδο υγείας και τη δυνατότητα πρόσβασής μας στις τελευταίες καινοτομίες, μπορούμε να προσδιορίσουμε την καταλληλότερη λύση φωτισμού για τις ανάγκες σας.
  Χώρος απεικονιστικών εξετάσεων με φωτισμό νοσοκομείων της Philips

  Κάνοντας πιο εύκολες τις αποφάσεις

  Η επιλογή μεταξύ όλων των διαφορετικών διαθέσιμων επιλογών φωτισμού μπορεί να είναι δύσκολη υπόθεση. Αυτό που κάνει τη Philips μοναδική είναι η δυνατότητά μας να απλοποιούμε αυτή τη διαδικασία για εσάς. Προσδιορίζουμε τα πλέον κατάλληλα συστήματα φωτισμού για τις ανάγκες σας και σας δίνουμε αμερόληπτη πληροφόρηση για τα χαρακτηριστικά, το κόστος και τη δυνατότητα ενεργειακής τους εξοικονόμησης. Και για να σας διευκολύνουμε περαιτέρω στο μέλλον, έχουμε κατά νου τη συντήρηση από το ξεκίνημα κιόλας.
  Γιατρός και παιδί παίζουν με το φως

  Ένας προμηθευτής, ένα πακέτο

  Η υλοποίηση ενός αειφόρου συστήματος φωτισμού μπορεί να είναι περίπλοκη. Διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Από τον ορισμό και τη μελέτη του έργου έως τη μεταφορά, εγκατάσταση και χρηματοδότηση του νέου σας συστήματος φωτισμού νοσοκομείου, η Philips χειρίζεται κάθε βήμα με εξειδίκευση.

   

  Η στήριξη σε έναν προμηθευτή συνεπάγεται τη δαπάνη λιγότερου χρόνου και χρημάτων για τη διαχείριση, ενώ επιλέγοντας τη Philips, θα έχετε την επιλογή εκτεταμένων εγγυήσεων με εξειδικευμένη υποστήριξη.  Τα προαιρετικά μας προγράμματα εκμάθησης εμπλουτίζουν την εσωτερική σας γνώση και μεγιστοποιούν το δυναμικό του συστήματος φωτισμού σας.

  Γιατροί μεταφέρουν έναν ασθενή με φωτισμό νοσοκομείου της Philips

  Η προσέγγιση τεσσάρων σταδίων της Philips

   

  Για να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο το νέο σας σύστημα φωτισμού, η Philips χρησιμοποιεί την εξειδίκευση και την εμπειρία μας σε κάθε βήμα του κύκλου ζωής του έργου. Η προσέγγισή μας διαιρείται σε τέσσερα στάδια:

  Όμορφα φωτισμένο νοσοκομείο με φωτισμό κλάδου υγείας της Philips
  Σχέδιο - Μέσω συζητήσεων καθορισμού των αναγκών, κατανοούμε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του βήματος, εξετάζουμε τις ευκαιρίες δημιουργίας ενός βιώσιμου, καινοτόμου χώρου εργασίας με την τεχνολογία φωτισμού.
  Μελέτη - Πραγματοποιούμε μια επιτόπου αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασής σας, πριν τη δημιουργία προτάσεων ενεργειακής εξοικονόμησης.
  Κατασκευή - Μόλις συμφωνηθεί μια λύση, η Philips διευθετεί την παράδοση και εγκατάσταση του συστήματος από την ταλαντούχο ομάδα μας.
  Διαχείριση - Εάν μας το ζητήσετε, μπορούμε να επιτηρούμε, συντηρούμε και αναβαθμίζουμε τον οικολογικό σας φωτισμό νοσοκομείου όποτε απαιτείται.

  Η αποστολή μας να βελτιώνουμε την υγεία και την ευεξία σε όλο τον κόσμο

  Η καινοτομία επιτυγχάνει πραγματικές αλλαγές στον κόσμο. Κάνοντας διαθέσιμη τη νέα τεχνολογία, αγωνιζόμαστε να κάνουμε τον κόσμο πιο υγιή και βιώσιμο.

   

  Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε τις ζωές τριών δισεκατομμυρίων ανθρώπων το χρόνο μέχρι το 2025. Η αύξηση της αειφορίας σε χώρους του κλάδου υγείας, όπως και η παροχή βοήθειας στους ασθενείς, το προσωπικό και τις κοινότητες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα αυτού του σκοπού.

   

   

  Βελτιώστε την ευεξία των ανθρώπων