Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάντε άμεση

  εντύπωση

  Οπτικό σύστημα PerfectAccent

  Η πρώτη εντύπωση είναι το παν. Δείξτε στους πελάτες σας ότι έχετε ακριβώς αυτό που ψάχνουν, με φωτισμό στενής δέσμης τελευταίας τεχνολογίας. Τα οπτικά συστήματα PerfectAccent συμπληρώνουν τα φωτιστικά σας LED και δημιουργούν ομοιογενές, ομοιόμορφο φως με ακριβείς δέσμες. Τα χρώματα δείχνουν καλύτερα, τα αντικείμενα είναι πιο ελκυστικά και το περιβάλλον σας γίνεται πιο δελεαστικό.
  Φωτιστικό Philips με ανακλαστήρες PerfectAccent σε ένα όμορφα φωτισμένο σουπερμάρκετ Edeka

  Πως μπορεί να σας βοηθήσει το PerfectAccent;

   

  Διαθέσιμο σε μια μεγάλη γκάμα φωτιστικών LED, το PerfectAccent παρέχει άψογες δέσμες φωτός που βελτιώνουν την αίσθηση και την εμφάνιση οποιουδήποτε χώρου.

   

  Οι προθήκες καταστημάτων ζωντανεύουν μπροστά στον πελάτη χάρη στις ομοιογενείς δέσμες φωτός που βελτιώνουν την αντίληψη των χρωμάτων και της υφής. Ως αποτέλεσμα, τα αντικείμενα δείχνονται άμεσα στο καλύτερο φως τους.

   

  Οι χώροι φιλοξενίας προκαλούν κατάπληξη, με εφέ φωτισμού που αναδεικνύουν την άνεση και τη φινέτσα. Οι ομοιόμορφες δέσμες δεν έχουν φωτεινούς ‘κυματισμούς’ ή υποβαθμίσεις, γεγονός που παρέχει στο χώρο μια ισορροπημένη, πολυτελή αίσθηση.

  Πως λειτουργεί το PerfectAccent;  

   

  Καλώς ήρθατε στην τεχνολογία του αύριο. Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ‘κυψελοειδή’ ανακλαστήρα, τα οπτικά συστήματα PerfectAccent αυξάνουν τη συνολική απόδοση φωτισμού χωρίς τη χρήση περισσότερης ενέργειας.

   

  Οι πολλαπλές έδρες του οπτικού συστήματος αντικατοπτρίζουν και κατευθύνουν το φως από τα LED, δημιουργώντας ένα ομοιόμορφο και καθαρό φάσμα δέσμης. Χάρη στην ευελιξία στην επεξεργασία της επιφάνειας της μήτρας, αυτή η μοναδική σχεδίαση μπορεί να συνδυάζει τόσο κατοπτρικές όσο και θαμπές ανακλαστικές επιφάνειες.

  Το κυψελοειδές οπτικό σύστημα δείχνει τον τρόπο με τον οποίο το PerfectAccents αυξάνει τη συνολική απόδοση φωτισμού χωρίς να καταναλώνει περισσότερη ενέργεια.

  Αντοχή και ανακλαστικότητα επόμενης γενιάς

   

  Το οπτικό σύστημα PerfectAccent διαθέτει μια εξαιρετικά αμιγή επίστρωση, ειδικά ανεπτυγμένη για συστήματα ανακλαστήρα με πολλαπλές έδρες. Υπάρχει επίσης μια ειδική προστατευτική επίστρωση επάνω από την ανακλαστική επίστρωση για αύξηση της στιβαρότητας. Το αποτέλεσμα; Μια συνολική απίστευτη ανακλαστικότητα 98% – 10% μεγαλύτερη από το γυαλισμένο αλουμίνιο!

  Πιο καθαρές και ομαλές δέσμες

   

  Η σωστή ποσότητα φωτός, ακριβώς όπου τη θέλετε. Οι πολλαπλές έδρες ανακλαστήρα δημιουργούν μια καθαρή, ομοιογενή κατανομή φωτός, χωρίς τις ενοχλητικές διαβαθμίσεις που παρατηρούνται συχνά στους προβολείς στενής δέσμης. Προσέξτε την ομαλή μετάβαση από το κέντρο της δέσμης προς τα άκρα της.

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/perfectaccent-led-optic.jpg

  Τα οπτικά συστήματα PerfectAccent προβάλλουν μια πλήρως καθαρή και ομοιόμορφη διάχυση δέσμης

  /content/dam/b2b-li/en_AA/systems/PerfectAccent/conventional-led-optics.jpg

  Τα συμβατικά οπτικά συστήματα LED παράγουν αισθητούς ‘κυματισμούς’

  Χρώματα που ευχαριστούν και εμπνέουν

   

  Σε χώρους καταστημάτων, οι πελάτες θέλουν να ξέρουν ακριβώς τι αγοράζουν. Το PerfectAccent δείχνει τα προϊόντα με τον καλύτερο τρόπο, αναδεικνύοντας τα πραγματικά τους χρώματα.

   

  Η ομοιόμορφη κατανομή φωτός αποτρέπει τη γωνιακή απόκλιση των χρωμάτων, ένα πρόβλημα που επιδεινώνει την εμφάνιση των προθηκών καταστημάτων με φωτισμό ανάδειξης. Επιπλέον της ανακλαστικής επιφάνειας με κυψελοειδείς έδρες, οι ειδικοί επίπεδοι φακοί (διαφανείς ή ημιδιαφανείς) βοηθούν στη διόρθωση των ατελειών χρωματικής διακύμανσης. Ως αποτέλεσμα, το αντικείμενο παρουσιάζεται πιο ομοιόμορφα.

  Όμορφα φωτισμένο κατάστημα με Philips PerfectAccent

  Αμέτρητες εφαρμογές LED

   

  Η χρήση του PerfectAccent δε συνεπάγεται την αγορά νέων φωτιστικών. Τα οπτικά συστήματα είναι κατάλληλα για τους περισσότερους προβολείς στενής δέσμης LED και μπορούν να τοποθετούνται χωρίς τροποποίηση των υφιστάμενων φωτιστικών. Τα σχέδια διάχυσης της δέσμης περιλαμβάνουν τη στενή, κανονική, στενή-διάχυτη και διάχυτη δέσμη, παρέχοντάς σας μια μεγάλη γκάμα επιλογών φωτισμού ανάδειξης.

  Ένα βίντεο για τα StyliD και LuxSpace Accent με ανακλαστήρα PerfectAccent

  Έργα

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις