Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Περισσότερο φως,

  λιγότερη χρήση ενέργειας

  StoreWise

   

  Τα σύγχρονα συστήματα φωτισμού μπορούν να κάνουν περισσότερα από τον απλό φωτισμό ενός χώρου. Γι' αυτό το λόγο αναπτύξαμε λύσεις οι οποίες είναι όχι μόνο οικονομικές και ευέλικτες χάρη στην τεχνολογία LED, στην ενσωμάτωση φωτός ημέρας και τον έλεγχο φωτισμού, αλλά βοηθούν και στη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας, στην ανάδειξη των προϊόντων με το βέλτιστο φως και στην ενίσχυση των πωλήσεων ως αποτέλεσμα.

  Τα φωτιστικά Philips LED δείχνουν τα φρούτα και τα λαχανικά με τον καλύτερο τρόπο
  Φρούτα φωτισμένα από φωτιστικά Philips led στο σουπερμάρκετ Edeka Burgwedel στη Γερμανία

  Περισσότερο φως, λιγότερη χρήση ενέργειας

   

  Τα σύγχρονα φωτιστικά LED έχουν πολλές περισσότερες δυνατότητες από την απλή παραγωγή φωτός. Σε αντίθεση με τις συμβατικές πηγές φωτός, σχεδόν όλη τους η ενέργεια εκπέμπεται ως φως και δε μετατρέπεται σε θερμότητα. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούν σχεδόν 60% λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια.

   

  Έλεγχος φωτισμού StoreWise Box

   

  Ορισμένες κυκλικές εργασίες επαναλαμβάνονται σε τακτική βάση στην καθημερινή λειτουργία ενός σουπερμάρκετ. Ο βασισμένος στη χρήση προγραμματισμός μπορεί να εκμεταλλεύεται αυτές τις κυκλικές εργασίες. Εκτός ότι κάνει ένα σύστημα φωτισμού εύκολο και βολικό στη χρήση, μειώνει και την κατανάλωση ενέργειας έως και 16%.

   

  Μάθετε περισσότερα

   

  Ο φωτισμός Philips δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον στο σουπερμάρκετ Spar στη Βιέννη της Αυστρίας
  Δύο γυναίκες ψωνίζουν με φωτισμό Philips στο Kaiser Tengelmann Oberhausen της Γερμανίας Ο φωτισμός Philips δημιουργεί ένα φιλικό περιβάλλον στο σουπερμάρκετ Spar στη Βιέννη της Αυστρίας

  Ενσωμάτωση φυσικού φωτός της ημέρας

   

  Το φως του ήλιου έχει τη δυνατότητα να μας αναζωογονεί και να ενισχύει το αίσθημα ευεξίας μας – ακόμη και όταν βρισκόμαστε στο σουπερμάρκετ. Και ταυτόχρονα είναι εντελώς δωρεάν. Η χρήση του φωτός ημέρα στα καταστήματα μπορεί να αυξήσει τα έσοδα έως και 40% και να μειώσει τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έως και 65%.

   

  Μάθετε περισσότερα

   

  FreshFood

   

  Όσο καλύτερος είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται ένα προϊόν, τόσο πιο ευχάριστη είναι η εμπειρία αγορών για τον πελάτη. Ο κατάλληλος φωτισμός εδώ μπορεί να δημιουργεί το τέλειο περιβάλλον σε ένα κατάστημα. Η εξασφάλιση ότι κάθε ένα προϊόν παρουσιάζεται με το καλύτερο δυνατό φως έχει σημαντική επίδραση στην αύξηση των εσόδων σας.

   

  Μάθετε περισσότερα

  Philips Lighting creatTwo wFruits under Philips supermarket lighting looking at their best at EDEKA Glückstadt, Germanyomen are shopping under Philips lighting at Kaiser's Tengelmann Oberhausen, Germanyes a welcoming environment at Spar, Vienna, Austria

  Full Service

  Φρούτα με φωτισμό σουπερμάρκετ Philips έχουν την καλύτερη δυνατή εμφάνιση

   

  Ως πρωτοπόροι στα καινοτόμα συστήματα φωτισμού, έχουμε έναν τεράστιο πλούτο εμπειρίας και εξειδίκευσης. Ως συνεργάτης σας, σας διαθέτουμε και τα δύο αυτά πλεονεκτήματά μας κατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της ανάπτυξης του καταστήματός σας.

   

  Μάθετε περισσότερα για το Fullservice

  Επικοινωνήστε μαζί μας

   

  Για επιχειρηματικές πληροφορίες αναφορικά με τα συστήματα επαγγελματικού φωτισμού, χρησιμοποιήστε αυτήν την φόρμα

   

  Χρησιμοποιήστε την αναλυτική μας φόρμα για λεπτομερείς ερωτήσεις