Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Κάντε τους κατοίκους

  περήφανους τη νύχτα

  Αισθητική αναβάθμιση

  Τη νύχτα είμαστε έτοιμοι να χαλαρώσουμε – και όταν πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στο σκηνικό κατά τη διάρκεια ενός απογευματινού περιπάτου. Δώστε τους μια οπτική ευχαρίστηση, αναδεικνύοντας με το βέλτιστο τρόπο το αστικό σας περιβάλλον με ευέλικτο λευκό φως. Συμπληρώνει τόσο παραδοσιακές, όσο και σύγχρονες κατασκευές και παρέχει στο πράσινο μια υγιή και χλοερή εικόνα.
  Το σύστημα φωτισμού με λευκό φως προβολέων της Philips ανυψώνει τις διακοσμητικές λεπτομέρειες του Βασιλικού Παλατιού στη Στοκχόλμη της Σουηδίας

  Βελτιωμένη από ανθρώπους απόδοση

   

  Το λευκό φως είναι ιδανικό τόσο για διακοσμητικό όσο και λειτουργικό φωτισμό σε κοινόχρηστους χώρους. Σε μια έρευνα, σχεδόν 90% αυτών που απάντησαν συμφώνησαν ότι το λευκό φως είναι πιο αυθεντικό από το κίτρινο φως των παραδοσιακών λαμπτήρων νατρίου. Αυτό το φυσικής αίσθησης περιβάλλον κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται οικεία σε ένα αστικό κέντρο και όχι μόνο.

  Άνθρωποι που θαυμάζουν ένα άγαλμα που φωτίζεται με λευκό φως της Philips
  Καλά φωτισμένη πλατεία με λευκό φως της Philips

  Βοηθώντας την ανάπτυξη των πόλεων

   

  Πολλοί σύγχρονοι δήμοι παίρνουν στα σοβαρά το φωτισμό, ενώ το λευκό φως γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ανάμεσά τους. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοικιών Somosaguas στη Μαδρίτη της Ισπανίας είπε, “Ο φωτισμός είναι σύμφωνος με τις αυστηρές μας αισθητικές απαιτήσεις. Το λευκό φως είναι κοντύτερα στη φυσική όραση, γεγονός που αυξάνει την ποιότητα της ζωής για τους κατοίκους μας - όπως και την αξία της ακίνητης περιουσίας.

  Μέτρηση της αντίληψης του χρώματος του φωτός

   

  Το λευκό φως αποτελεί μια τεράστια εξέλιξη στον παραδοσιακό φωτισμό – γεγονός που μπορείτε να επιβεβαιώσετε οι ίδιοι. Το 2005 πραγματοποιήθηκε μια έρευνα πεδίου EVALUM* στη Λυών της Γαλλίας, η οποία εξέταζε τις προτιμήσεις των ερωτώμενων για τους τύπους φωτισμού. Ζητήθηκε από τους φοιτητές που ζούσαν στην πανεπιστημιούπολη INSA και τους κατοίκους του ‘έκτου διαμερίσματος’ να αξιολογήσουν διάφορες πηγές φωτισμού.

   

  Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι προτιμούσαν σαφώς λαμπτήρες με θερμό, λευκό φως χρωματικής θερμοκρασίας 3000 K. Τα επίπεδα ικανοποίησης που σχετίζονταν με αυτούς τους λαμπτήρες ήταν υψηλότερα από αυτά των κίτρινων λαμπτήρων νατρίου υψηλής πίεσης και των πηγών ψυχρού λευκού φωτός (περιοχή 4000-4200K).

   

  * EVALUM: Evaluation de lumieres urbaines pour un eclairage durable (Αξιολόγηση πηγών φωτός για αειφόρο φωτισμό).