Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Βάλτε λευκό φως

  στον κόσμο σας

  Συστήματα φωτισμού ComoPolis

  Κάντε την πόλη σας πιο ευχάριστη τη νύχτα με CosmoPolis. Αυτός ο λαμπτήρας παράγει αμιγές λευκό φως, για πιο όμορφο περιβάλλοντα χώρο και φιλική ατμόσφαιρα.

   

  Όχι μόνο ο CosmoPolis βοηθά στην προσέλκυση περισσότερων ανθρώπων στο αστικό σας κέντρο, αλλά βοηθά και στη μείωση του λειτουργικού κόστους και την ελαχιστοποίηση των εκπομπών άνθρακα. Κι επειδή το λευκό φως βοηθά τους ανθρώπους να βλέπουν καλύτερα και να ξεχωρίζουν πιο εύκολα τα χρώματα, ο CosmoPolis κάνει και τους δρόμους ασφαλέστερους.

  Άνθρωποι περπατούν σε μια καλά φωτισμένη πλατεία με λευκό φως Philips

  Σας εξοικονομούμε χρήματα

   

  Κάντε τη μετάβαση σε ενεργειακά φιλικό λευκό φως. Το CosmoPolis είναι κατά 30%-70% πιο ενεργειακά αποδοτικό από άλλες συμβατικές πηγές λευκού φωτός, γεγονός που συνεπάγεται χαμηλότερη δαπάνη ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, οι λαμπτήρες διατηρούν τη φωτεινότητά τους έως το τέλος της μεγάλης διάρκειας ζωής τους, μειώνοντας παράλληλα το κόστος συντήρησης και αντικατάστασης.

  Για να κάνουμε τα πράγματα ακόμη καλύτερα, η φωτεινή απόδοση του CosmoPolis σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε την απόσταση των στύλων μεταξύ των φωτιστικών, μειώνοντας με αυτό τον τρόπο την αρχική σας επένδυση.

  Το Philips CosmoPolis φωτίζει αποτελεσματικά μια στάση τραμ
  Εξωτερική όψη ενός κτιρίου που φωτίζεται με λευκό φως Philips

  Φιλικός προς τον πλανήτη φωτισμός

   

  Το CosmoPolis σας διευκολύνει να επιχειρείτε οικολογικά. Το CosmoPolis χρησιμοποιεί 50% λιγότερη ενέργεια από το φωτισμό ατμών υδραργύρου, εξοικονομώντας περισσότερα από 100kg CO2 ανά λαμπτήρα σε ετήσια βάση. Επίσης, ο μεγάλος κύκλος ζωής του συνεπάγεται μικρότερη παραγωγή και λιγότερη ανακύκλωση, ενώ το μειωμένο μέγεθος του φωτιστικού μειώνει και τους όγκους συσκευασίας και μεταφοράς.

  Χάρη στη δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας, το CosmoPolis έχει ανακηρυχθεί ως ένα προϊόν Philips με πράσινο σήμα.

  Το Porto στο επίκεντρο

  Ο δήμος του Porto στην Πορτογαλία ήθελε ένα φιλικό προς το περιβάλλον φωτισμό, ο οποίος θα μείωνε το κόστος της ενέργειας και της συντήρησης και θα βελτίωνε την ατμόσφαιρα. Οι MASTER CosmoWhite και MASTER CityWhite αποτελούσαν την ιδανική λύση. Ο CosmoWhite εξοικονομεί ενέργεια και μειώνει τις εκπομπές CO2, ενώ δεν περιέχει μόλυβδο και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδράργυρο. Τα φωτιστικά χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά μπάλαστ, τα οποία έχουν κύκλο ζωής 60.000 ωρών.

   

  Το θερμό λευκό είχε δραματική επίδραση στη νυχτερινή ατμόσφαιρα του κέντρου του Porto. Οι άνθρωποι που κάθονται σε τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο τώρα αισθάνονται μέρος του καφέ αντί ότι βρίσκονται εκτός, ενώ και οι ίδιες οι πλατείες δείχνουν μεγαλύτερες και πιο φιλικές.

  Άνθρωποι περπατούν σε ένα δρόμο με φωτισμό Philips