Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Καλύτερο φως,

  μικρότερη ενέργεια

  Εξοικονόμηση Ενέργειας  


  Οι τελευταίας τεχνολογίας πηγές λευκού φωτός όπως ο MASTER CosmoWhite βοηθούν τις πόλεις να αναπτύσσονται. Δεν είναι μόνο ενεργειακά πιο αποδοτικός από τις συμβατικές εναλλακτικές λύσεις, αλλά το αμιγές λευκό φως τους γίνεται αντιληπτό ως πιο φωτεινό από ότι πραγματικά είναι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ευχαριστείτε το κοινό και ταυτόχρονα να μειώνετε την απόδοση φωτισμού έως και 30%, εξοικονομώντας δημοτικά διαθέσιμα.

   

  Δρόμος που φωτίζεται με ενεργειακά αποδοτικό λευκό φως της Philips

  Μπορεί το λευκό να σας βοηθήσει να γίνετε οικολογικοί;


  Το λευκό φως σας παρέχει ένα πλήθος νέων τρόπων εξοικονόμησης ενέργειας και βοήθειας προς το περιβάλλον. Η υψηλότερη αντιλαμβανόμενη φωτεινότητα του λευκού φωτός σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε την απόσταση των στύλων μεταξύ φωτιστικών στις νέες εγκαταστάσεις. Επιπλέον, μπορείτε να μειώσετε το ύψος εγκατάστασης κατά τη διάρκεια των ανακαινίσεων χρησιμοποιώντας λαμπτήρες μικρότερης ηλεκτρικής ισχύος ή να εγκαταστήσετε λαμπτήρες μικρότερης ηλεκτρικής ισχύος σε αναβαθμίσεις.

   

  Ακόμη και εάν δεν εκμεταλλευθείτε αυτές τις ευκαιρίες, οι υπερ-αποδοτικοί λαμπτήρες της Philips βελτιώνουν την αειφορία σας μέσω της μειωμένης κατανάλωσης ενέργειας και των χαμηλότερων εκπομπών C02.

   
  Το λιγότερο μπορεί στην πράξη να είναι περισσότερο


  Το λευκό φως κάνει εφικτή την πραγματική μείωση της απόδοσης φωτισμού, επειδή γίνεται αντιληπτό ως φωτεινότερο από ότι είναι στην πραγματικότητα. Αυτό το πλεονέκτημα έχει ήδη αναγνωριστεί στα Βρετανικά πρότυπα φωτισμού. Στο ΗΒ, το επίπεδο φωτισμού που απαιτείται από τη νομοθεσία στους δευτερεύοντες δρόμους και τα μονοπάτια μπορεί να μειώνεται έως και 30% όταν η πηγή φωτός έχει δείκτη απόδοσης χρωμάτων 60 ή μεγαλύτερο, γεγονός που ισχύει με το λευκό φως.
  Υψηλό επίπεδο φωτεινότητας στο δρόμο με λευκό φως της Philips

  Πως λειτουργεί η αντιληπτή φωτεινότητα;


  Όταν τα επίπεδα φωτισμού είναι χαμηλά, τα ραβδία στον αμφιβληστροειδή του ματιού γίνονται πιο ενεργά. Αισθάνονται τις πηγές φωτός με υψηλότερα επίπεδα εκπομπών μπλε φωτός πιο εύκολα. Η πηγή φωτός δεν αποδίδει απαραίτητα περισσότερο φως, αλλά αποδίδει υψηλότερα επίπεδα μιας συχνότητας φωτός που μπορεί να γίνεται αντιληπτή από το ανθρώπινο μάτι. Αυτό κάνει το λευκό φως και γι' αυτό το λόγο έχει υψηλότερη αντιληπτή φωτεινότητα.

   

  Όμορφα φωτισμένο αστικό κέντρο με λευκό φως της Philips

  Σύγκριση κατανάλωσης ενέργειας  


  Ετοιμαστείτε για εξοικονόμηση ενέργειας. Αναβαθμίζοντας μόνο μια εγκατάσταση φωτισμού με νέες πηγές φωτός, μπορείτε να μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας έως και 43%. Με μια εντελώς νέα εγκατάσταση η εξοικονόμηση αυξάνεται στο 56%, ενώ με την ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία LED είναι δυνατές ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις.

   

  Το υψηλής ποιότητας λευκό φως είναι επομένως η λύση ‘πράσινης μετάβασης’ για τις εγκαταστάσεις εξωτερικού χώρου. Μειώνει τις εκπομπές CO2 σε ένα επίπεδο που μέχρι τώρα δε θεωρείτο δυνατό και μειώνει σημαντικά τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος.

  Άνθρωποι συζητούν με λευκό φως Philips