Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Το κλειδί είναι η αντίθεση

  Οπτικά συστήματα Fashion Proof

  Υψηλή ένταση φωτός και βελτιστοποιημένη αντίθεση


  Η παροχή της κατάλληλης ποσότητας φωτός και η δημιουργία αντίθεσης στο κατάστημα είναι ουσιαστικές για την προσέλκυση της προσοχής στο κατάστημά σας μόδας. Τα Οπτικά συστήματα Fashion Proof (FPO) αναπτύχθηκαν για μέγιστη ένταση δέσμης. Δεσμεύοντας το σύνολο του φωτός στο εσωτερικό του προβολέα, η ένταση της δέσμης θα αυξηθεί δραματικά κατά 30% με τον φακό του Οπτικού συστήματος Fashion Proof (FPO). Επειδή δεν υπάρχει απώλεια φωτός, το αποτέλεσμα της αντίθεσης θα διπλασιαστεί.

  Κάντε τη συλλογή σας να ξεχωρίσει, δημιουργώντας παράλληλα μια πιο ζωντανή εμπειρία.

  Υψηλή ένταση φωτός και βελτιστοποιημένη αντίθεση

  Οπτικά συστήματα Fashion Proof (FPO) που εστιάζουν το φως σε φωτοστέφανο σποτ

  Οπτικά συστήματα με ανακλαστήρα που έχουν πάντα έναν πυρήνα με φωτοστέφανο (απώλεια φωτός)

  Μεγάλη ποικιλία επιλογών δέσμης


  Μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορες γωνίες δέσμης που θα ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας – από οξείες γωνίες έως ευρείες γωνίες, χρησιμοποιώντας επιλογές που κυμαίνονται από έναν ανακλαστήρα ή την αρχιτεκτονική φακού του Οπτικού συστήματος Fashion Proof (FPO). Η έρευνά μας υποδεικνύει ότι προτιμώνται οι δέσμες με ομαλή εξασθένηση χωρίς φωτοστέφανο. Επομένως, αναπτύξαμε τη λύση φακού του Οπτικού συστήματος Fashion Proof (FPO), ώστε να επιτύχουμε υψηλή ένταση δέσμης με ομαλή εξασθένηση που θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας.
  Απόδοση χρωμάτων

  Δημιουργήστε εμπειρία με την καλύτερη Ποιότητα φωτός

  Γνωρίζουμε ότι τα συναισθήματα παίζουν βασικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων ενός αγοραστή και ότι το κατάλληλο συναίσθημα ενεργοποιείται από την κατάλληλη εμπειρία. Η ποιότητα του φωτός είναι σημαντική παράμετρος, όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας εμπειρίας στο κατάστημά σας που θα αντιστοιχεί στην επωνυμία σας.

   

  Ο όρος Ποιότητα φωτός δεν αναφέρεται μόνο στις παραμέτρους και στα χαρακτηριστικά του φωτός, είναι ο τρόπος με τον οποίο διάφορες εφαρμογές φωτισμού επηρεάζουν την εμπειρία του αγοραστή και επιδρούν στην εμφάνιση και στην αίσθηση ενός χώρου και της συλλογής.

   

  Ο θαυμάσιος φωτισμός σχετίζεται στενά με τη δημιουργία εμπειρίας. Την αισθανόμαστε, δεν την βλέπουμε.

  Πώς θα προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους στο κατάστημα μόδας σας; Ποιότητα φωτός

  Τα πλεονεκτήματα της Ποιότητας φωτός με μια ματιά

  Τα πλεονεκτήματα της Ποιότητας φωτός με μια ματιά
  Εξοικονομήστε ενέργεια

  Διαφοροποιήστε την εμπειρία επωνυμίας

  Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που θα ενοποιεί την ταυτότητα της επωνυμίας, τον σκοπό του καταστήματος και την ταυτότητα των αγοραστών. Τα οπτικά συστήματα Fashion Proof (FPO) της Philips δημιουργούν ένταση και αντίθεση, ώστε να καθορίζουν την εμφάνιση, την ατμόσφαιρα και την ταυτότητα του καταστήματός σας.

  Εξοικονομήστε ενέργεια

  Η συλλογή σας στο επίκεντρο

  Τα Οπτικά συστήματα Fashion Proof (FPO) της Philips αναδεικνύουν τη συλλογή σας. Με μικροσκοπικά σποτ και εξαιρετικό έλεγχο θάμβωσης, τα μοναδικά οπτικά συστήματα επιτυγχάνουν αύξηση της έντασης κατά 30% και διπλασιασμό της αντίθεσης που θα κάνουν τη συλλογή σας να ξεχωρίζει.

  Εξοικονομήστε ενέργεια

  Βελτιώστε τα χρώματα της συλλογή σας

  Όλοι μας ξέρουμε την παροιμία «Άλλο να δεις, κι άλλο ν' ακούσεις». Οι αποχρώσεις LED της Philips διασφαλίζουν τη ζωντάνια των χρωμάτων της συλλογής σας. Βελτιώστε τη φυσική υφή και φροντίστε τα χρώματα να παραμένουν αληθινά και ζωντανά. Εντυπωσιάστε τους αγοραστές με μια συναρπαστική εμπειρία που δημιουργεί η Ποιότητα φωτός.

  Εξοικονομήστε ενέργεια

  Προσελκύστε πελάτες και αυξήστε την κίνηση

  Με εξαιρετικά στενές δέσμες και υψηλή ένταση, μπορείτε να δημιουργήσετε ζωντανές και ελκυστικές βιτρίνες. Ακόμη και σε μια ηλιόλουστη ημέρα, το κατάστημά σας θα δείχνει ανοιχτό και ελκυστικό.

   

  Το να φωτίζεις το λαμπρότερο φως σου είναι αυτό που πραγματικά είσαι."


  Roy T. Bennett

  Επεξήγηση Οπτικού συστήματος Fashion Proof στη σειρά μας TrueFashion

  Βίντεο TrueFashion

  Έργα φωτισμού

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.