Μια παγκόσμια πρεμιέρα στην Ekinox Arena

Φωτισμός της κλειστής αρένας Ekinox

Το σύστημα φωτισμού ArenaVision LED δημιουργεί ειδικά εφέ φωτισμού ψυχαγωγίας που υπό κανονικές συνθήκες θα απαιτούσαν ειδικά φωτιστικά σκηνής

διαφημιστικό κλιπ
Χρειαζόμασταν μια λύση φωτισμού τόσο για αγώνες μπάσκετ όσο και για παραστάσεις. Ως εκ τούτου, οι προβολείς LED της ArenaVision έπρεπε να φωτίζουν όχι μόνο τον χώρο παιχνιδιού αλλά και τη σκηνή και τον δημόσιο χώρο.
- Fabrice Pacquelet, Διευθυντής του συλλόγου μπάσκετ JL Bourg
διαφημιστικό κλιπ

Πρόκληση για τους πελάτες

Το 2011, η Bourg-en-Bresse Agglomeration (BBA) αποφάσισε να ανακαινίσει το εκθεσιακό της κέντρο Ainterexpo. Το κέντρο χτίστηκε τη δεκαετία του 1970 και είχε τρεις αίθουσες. Στις αρχές του τρέχοντος έτους προστέθηκε μια τέταρτη αίθουσα έκτασης 9.940 τ.μ. Χάρη στην πολυμορφικότητα των περιπτέρων της και την τεχνική πλατφόρμα της, η κύρια αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει παραστάσεις σε 360°. Μόνο ένα εξαιρετικό σύστημα φωτισμού θα μπορούσε να ταιριάξει με αυτόν τον εκσυγχρονισμό, αυτήν την πτυχή φωτισμού καλύπτει η ArenaVision LED.

Ο κατάλληλος φωτισμός

Οι προβολείς δεν θα έπρεπε να φωτίζουν μόνο τον χώρο του παιχνιδιού αλλά και τον χώρο της σκηνής και τον δημόσιο χώρο. Ήταν επίσης σημαντικό για τον σύλλογο μπάσκετ JL Bourg να υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των προβολέων και επανεργοποίησης αυτών λίγα δευτερόλεπτα αργότερα για το στοιχείο της παράστασης, πριν από τον αγώνα, κάτι που δεν ήταν δυνατόν να επιτευχθεί με λαμπτήρες αλογονιδίων μετάλλων. Το ArenaVision LED επιτυγχάνει πλήρη ισχύ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα
ArenaVision LED

ArenaVision LED

Το σύστημα προβολέων Philips ArenaVision LED είναι μια καινοτόμος λύση φωτισμού LED, που υποστηρίζει τα πλέον πρόσφατα πρότυπα τηλεοπτικής μετάδοσης και διαθέτει πλατφόρμα ελέγχου για τη δημιουργία ...

Φωτισμός της κλειστής αρένας Ekinox

Φωτογραφία gr

Η ομάδα

Πελάτης
Αρχιτέκτονας

Pierre Barillot

Εγκαταστάτης

INEO

Φωτογράφος

Σχετικές περιπτώσεις