Προστασία των ποδοσφαιριστών της Motherwell FC με φωτισμό UV-C

Παρουσίαση Motherwell FC

Motherwell FC

Σκωτία

Ως απάντηση στην πανδημία, η Motherwell FC έχει εγκαταστήσει συσκευές απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips για να συμβάλλει στη διασφάλιση της ασφάλειας των ποδοσφαιριστών της, εντός και εκτός γηπέδου.

Πρόκληση Motherwell FC

Πρόκληση για τους πελάτες

Για τους αθλητές, η παραμονή σε κορυφαία σωματική υγεία είναι τρόπος ζωής και οι κορυφαίοι σύλλογοι λαμβάνουν κάθε μέτρο για να προστατεύσουν τους παίκτες τους. Για τον σύλλογο Scottish Professional Football Club, είναι πρωταρχικής σημασίας η διασφάλιση της υγείας των ποδοσφαιριστών της πρώτης ομάδας του συλλόγου, της Motherwell, και η διατήρησή της στην κορυφή του παιχνιδιού. Ο σύλλογος κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλλει τόσο στην προστασία των παικτών από την απειλή μόλυνσης με τον ιό COVID-19 σήμερα όσο και από τυχόν μελλοντικές απειλές.

Η λύση φωτισμού UV-C

Ως απάντηση στην πανδημία, ο συνεργάτης UV-C της Signify, η McCann Electrical, εγκατέστησε επίτοιχες συσκευές απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips, για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα στη σήραγγα που χρησιμοποιούν οι παίκτες για να περάσουν από το αποδυτήριο στο γήπεδο.

Οι μονάδες αναρτώνται σε βραχίονες από την οροφή. Αυτή η υψηλή θέση, σε συνδυασμό με τη σχεδίαση των φωτιστικών, επιτρέπει στο σύστημα να απολυμαίνει τον αέρα καθώς κυκλοφορεί στο δωμάτιο, ακόμη και όταν υπάρχουν άτομα.

Σχετικές περιπτώσεις

Περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Η PSV Eindhoven επιλέγει τον φωτισμό απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία του γηπέδου από βακτήρια και ιούς

Απολύμανση αέρα με ακτινοβολία UV-C - 't Klaslokaal

Με την εγκατάσταση συσκευών απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα της Philips με ακτινοβολία UV-C, το 't Klaslokaal είναι το πρώτο γυμναστήριο που απολυμαίνει τον αέρα σε χώρους προπόνησης στην Ολλανδία.

Πισίνες Veenendaal

Δείτε πώς η εγκατάσταση φωτισμού LED της Philips στις χλωριωμένες πισίνες Veenendaal μειώνει την αναστάτωση και βελτιώνει την ασφάλεια.