Διασφαλίστε την ασφάλεια των σταρ του ράγκμπι με φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

παρουσίαση της harlequins

Harlequins

Twickenham, ΗΒ

Ο όμιλος English Gallagher Premiership Rugby Union Club, Harlequins, έχει υποστηρίξει τη χρήση απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips για να παράσχει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας για τους παίκτες στη διάσημη έδρα του, το Twickenham Stoop.

Η Signify είναι ένας εξαιρετικά αξιόπιστος συνεργάτης και ηγέτης στον τομέα της. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη επαγγελματική αθλητική ομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο που χρησιμοποιεί τεχνολογία φωτισμού απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C και αναμένουμε να τη δούμε να χρησιμοποιείται ευρέως στο μέλλον σε ολόκληρη τον κλάδο του αθλητισμού και των εκδηλώσεων.
- Laurie Dalrymple, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Harlequins
η πρόκληση των πελατών της harlequins

Πρόκληση για τους πελάτες

Για τους διεθνείς αθλητές, η παραμονή σε κορυφαία σωματική υγεία είναι τρόπος ζωής. Οι κορυφαίοι σύλλογοι λαμβάνουν κάθε μέτρο για να προστατεύσουν τους πλέον πολύτιμους παίκτες τους.

Για τον σύλλογο English Gallagher Premiership Rugby Union Club, είναι πρωταρχικής σημασίας η διασφάλιση της υγείας των παικτών της πρώτης ομάδας του συλλόγου, της Harlequins, και η διατήρησή της στην κορυφή του παιχνιδιού. Ο σύλλογος κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να συμβάλλει τόσο στην προστασία των παικτών από την απειλή μόλυνσης με τον ιό COVID-19 σήμερα όσο και από τυχόν μελλοντικές απειλές.

Η λύση για τη Harlequins

Η λύση φωτισμού UV-C

Στο Honors Bar του συλλόγου έχουν εγκατασταθεί 11 μονάδες απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips. Αυτός ο χώρος προορίζεται συνήθως για μέλη με εισιτήρια διαρκείας, αλλά επί του παρόντος λειτουργεί ως αποδυτήριο για τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας. 

Οι παίκτες μπορούν να επωφεληθούν άμεσα από τα νέα μέτρα ασφαλείας, ενώ η περιοχή Μελών είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα Μέλη με εισιτήριο διαρκείας όταν το The Stoop ανοίξει ξανά τις πόρτες του στους πιστούς υποστηρικτές της Quins.

Τα φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C απολυμαίνουν συνεχώς τον χώρο. Ο αέρας κυκλοφορεί στα ανώτερα στρώματα αέρα σε ένα δωμάτιο μέσω της φυσικής μεταφοράς. Μόλις το δωμάτιο απολυμανθεί από τα φωτιστικά, ο απολυμασμένος αέρας ρέει προς το κάτω μέρος όπου αναμιγνύεται με τα χαμηλότερα στρώματα του αέρα στον χώρο του Honours Bar.

Σχετικές περιπτώσεις

Περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Η PSV Eindhoven επιλέγει τον φωτισμό απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία του γηπέδου από βακτήρια και ιούς

Απολύμανση αέρα με ακτινοβολία UV-C - 't Klaslokaal

Με την εγκατάσταση συσκευών απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα της Philips με ακτινοβολία UV-C, το 't Klaslokaal είναι το πρώτο γυμναστήριο που απολυμαίνει τον αέρα σε χώρους προπόνησης στην Ολλανδία.

Πισίνες Veenendaal

Δείτε πώς η εγκατάσταση φωτισμού LED της Philips στις χλωριωμένες πισίνες Veenendaal μειώνει την αναστάτωση και βελτιώνει την ασφάλεια.