Περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

PSV Eindhoven Eindhoven, Ολλανδία

PSV Eindhoven

Eindhoven, Ολλανδία

Ένα περιβάλλον χωρίς ιούς βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα πολλών συλλόγων και ενώσεων, όπως η ομάδα της Premier League PSV Eindhoven. Για αυτόν τον λόγο η PSV επέλεξε φωτισμό απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για διάφορες αίθουσες στα συγκροτήματα αθλητικών εγκαταστάσεων της.

PSV Eindhoven Eindhoven, Ολλανδία
Η υγεία των παικτών μας είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς και ουσιαστικά απαραίτητη για την εξέλιξη των αγώνων. Με τα φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips, μπορούμε να προσφέρουμε στους παίκτες μας και στα μέλη των επισκεπτόμενων συλλόγων λίγη περισσότερη προστασία.
- Frans Janssen, Εμπορικός Διευθυντής της PSV
PSV Eindhoven Eindhoven, Ολλανδία

Πρόκληση για τους πελάτες

Όπως κάθε μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος, η PSV ενδιαφέρεται για τη συνέχεια των αγώνων και των διοργανώσεων. Αλλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, στην οποία αυτός ο ιός που ανακαλύφθηκε πρόσφατα μπορεί να μολύνει μεγάλο αριθμό αθλητών και έτσι να υπονομεύσει την πορεία των αγώνων, αυτό αποτελεί τεράστια πρόκληση.

PSV Eindhoven Eindhoven, Ολλανδία

Η λύση φωτισμού

Η PSV εγκατέστησε 15 φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips και στις δύο τοποθεσίες. Στο γήπεδο, τρία από αυτά βρίσκονται στα αποδυτήρια των γηπεδούχων και τρία στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Στις εγκαταστάσεις, υπάρχουν πέντε στα αποδυτήρια και άλλα τέσσερα στον χώρο ιατρικών εξετάσεων. Αυτές είναι οι περιοχές όπου οι παίκτες περνούν σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα ερχόμενοι σε επαφή μεταξύ τους σε κοντινή απόσταση και όπου ο κίνδυνος μόλυνσης είναι υψηλός.

Σχετικές περιπτώσεις