Λύσεις απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips που χρησιμοποιούνται από την DM Shops

Παρουσίαση της DM Shops

Η αλυσίδα φαρμακείων DM Shops στην Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Μπρατισλάβα, Σλοβακία

Με τα φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips, η DM Shops μπορεί πλέον να απολυμαίνει τα καταστήματά της.

Δήλωση της DM Shops
Η εγκατάσταση φωτιστικών απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C στη Σλοβακία υλοποιείται. Οι πηγές φωτισμού UV-C είναι ικανές να απολυμάνουν βακτήρια και ιούς και συμβάλλουν στην προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων.
Αλυσίδα φαρμακείων DM Shops στη Σλοβακία
Η λύση για την DM Shops

Πρόκληση για τους πελάτες

Η Signify, παγκόσμιος ηγέτης στον φωτισμό, ξεκίνησε ένα πιλοτικό έργο για την απολύμανση του αέρα στα φαρμακεία της αλυσίδας DM Shops με φωτισμό UV-C. Οι πηγές UV-C είναι ικανές να απολυμάνουν βακτήρια και ιούς και συμβάλλουν σημαντικά στην προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων.

Η λύση

Κάθε κατάστημα της αλυσίδας DM Shops είναι εξοπλισμένο με φωτιστικά απολύμανσης του αέρα με ακτινοβολία UV-C Upper AirWall (οροφής), καθώς και επίτοιχα φωτιστικά απολύμανσης αέρα της Philips. Η ακτινοβολία UV-C που εκπέμπουν αυτά τα φωτιστικά είναι βελτιστοποιημένη για δωμάτια με χαμηλή οροφή και ακτινοβολείται οριζόντια στο επίπεδο της συσκευής και πάνω από αυτό. Αυτή η μέθοδος επιτρέπει την απολύμανση μέγιστου όγκου αέρα, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει ασφαλής και δεν παρεμποδίζει τη λειτουργία του καταστήματος. 

Σχετικές περιπτώσεις

EDEKA Γερμανία

Η EDEKA Clausen, από τη Γερμανία, επέλεξε τα συστήματα φωτισμού απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία των καταστημάτων της από βακτήρια και ιούς.

Καταστήματα Spolem

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία των επισκεπτών, του προσωπικού και των αγοραστών στα καταστήματα Spolem στην Πολωνία.

to.market Ιταλία

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία για το προσωπικό και τους αγοραστές στα καταστήματα της εταιρείας to.market στο Μιλάνο.