Το πρώτο ιταλικό σούπερ μάρκετ που προστατεύει τους αγοραστές με ακτινοβολία UV-C

Παρουσίαση της to.market

to.market

Μιλάνο, Ιταλία

Η εταιρεία to.market έχει εγκαταστήσει συσκευές απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips σε δύο καταστήματα στο Μιλάνο. Ο απώτερος στόχος της εταιρείας είναι να τα εγκαταστήσει σε ολόκληρη την αλυσίδα καταστημάτων.

Δήλωση της to.market
Αναζητούμε πάντα τεχνολογίες και υπηρεσίες που μας επιτρέπουν να συμβαδίζουμε με τις αλλαγές. Για τον λόγο αυτό, επιλέξαμε να συνεργαστούμε με τη Signify και να χρησιμοποιήσουμε την πρωτοποριακή τεχνολογία φωτός UV-C για την απολύμανση επιφανειών και αέρα.
Mattia Ballabio, Διευθύνων Σύμβουλος της to.market
Η πρόκληση της to.market

Πρόκληση για τους πελάτες

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, το μεγαλύτερο μέλημα της to.market ήταν να βρει έναν τρόπο προσαρμογής στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται από την έκτακτη ανάγκη για την υγεία. Αυτό περιελάμβανε την υιοθέτηση μέτρων για την εξουδετέρωση των ιών και των βακτηρίων που υπάρχουν σε επιφάνειες, αντικείμενα και στον αέρα, ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πελάτες θα είχαν ένα τέλεια απολυμασμένο περιβάλλον όπου θα έκαναν τις αγορές τους.

Η λύση για την to.market

Η λύση

Τοποθετήθηκαν πέντε φωτιστικά (σκαφάκια φθορισμού) απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips για να καλυφθούν οι ανάγκες στις πλέον πολυσύχναστες περιοχές των καταστημάτων, όπως οι ταμειακές μηχανές και τα καροτσάκια αγορών, καθώς ο κύκλος απολύμανσής τους ενεργοποιείται μόνο με την απουσία ατόμων. Χάρη στην ομοιογενή κατανομή του φωτός UV-C, μπορούν να απολυμάνουν τις επιφάνειες και τα αντικείμενα σε ένα δωμάτιο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Σχετικές περιπτώσεις

EDEKA Γερμανία

Η EDEKA Clausen, από τη Γερμανία, επέλεξε τα συστήματα φωτισμού απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία των καταστημάτων της από βακτήρια και ιούς.

Καταστήματα Spolem

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία των επισκεπτών, του προσωπικού και των αγοραστών στα καταστήματα Spolem στην Πολωνία.