Η πρώτη εμπορική αλυσίδα στην Πολωνία που εφαρμόζει απολύμανση με ακτινοβολία UV-C

Παρουσίαση Spolem

Καταστήματα Spolem

Ozorków, Πολωνία

Οι συσκευές απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης για τους πελάτες και τους υπαλλήλους των καταστημάτων Społem και αυξάνουν την ασφάλεια και την άνεσή τους όταν ψωνίζουν. 

Πιστεύουμε ότι η επένδυση σε συσκευές απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips επιβεβαιώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία της επωνυμίας μας, ιδίως σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση όπως η πανδημία του κορωνοϊού.
Agnieszka Derlecka, Πρόεδρος των καταστημάτων Społem, Ozorków
Πρόκληση για τους πελάτες της Spolem

Η πρόκληση

Η Społem είναι μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες καταστημάτων στην Πολωνία με περισσότερα από 3.000 καταστήματα. Για να προστατεύσει το προσωπικό και τους πελάτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Społem επιθυμούσε να διατηρήσει τις υψηλότερες συνθήκες υγιεινής για να αποτρέψει την εξάπλωση της ασθένειας, όμως αυτό αποδείχθηκε πραγματική πρόκληση λόγω της συνεχούς ροής των πελατών.

Λύση Spolem

Η λύση

Στις οροφές τοποθετήθηκαν συσκευές απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα της Philips. Εκπέμπουν συνεχώς ακτινοβολία UV-C στο επάνω μέρος του καταστήματος, ενώ οι πελάτες συνεχίζουν τις αγορές τους κατά τη λειτουργία τους. Για την απολύμανση των επιφανειών τοποθετήθηκαν σκαφάκια UV-C, τα οποία ενεργοποιούνται αυτόματα τη νύχτα, όταν δεν κυκλοφορούν άνθρωποι.

Σχετικές περιπτώσεις

EDEKA Γερμανία

Η EDEKA Clausen, από τη Γερμανία, επέλεξε τα συστήματα φωτισμού απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία των καταστημάτων της από βακτήρια και ιούς.

to.market Ιταλία

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία για το προσωπικό και τους αγοραστές στα καταστήματα της εταιρείας to.market στο Μιλάνο.