Φωτισμός απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips στην EDEKA

Παρουσίαση UV-C Edeka

EDEKA Clausen

Αμβούργο, Γερμανία

Στην EDEKA Clausen, παρέχεται επιπλέον προστασία σε αγοραστές και υπαλλήλους με τα συστήματα φωτισμού απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips.

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε το πρώτο σούπερ μάρκετ στη Γερμανία που παρέχει στους αγοραστές και στους υπαλλήλους μας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργαζόμαστε με τη Signify με μεγάλη επιτυχία στον τομέα του φωτισμού και στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών.
- Δρ. Dirk-Uwe Clausen, Διευθύνων Σύμβουλος
Πρόκληση για τους πελάτες της Edeka για απολύμανση με UV-C

Πρόκληση για τους πελάτες

Με την πανδημία του κορωνοϊού παρούσα, οι αγορές συνοδεύονται από ορισμένες προκλήσεις. Ένα πράγμα που σίγουρα δεν χρειάζεστε, είναι η ανησυχία για την υγεία και την ασφάλειά σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας. Η ανάγκη για επιλογές απολύμανσης, ιδίως για τον αέρα εσωτερικών χώρων, αλλά και για επιφάνειες και εξοπλισμό έχει αυξηθεί σημαντικά. Μια πρόκληση που αντιμετώπισε το σούπερ μάρκετ EDEKA Clausen στο Αμβούργο όσον αφορά την παροχή επιπλέον ασφάλειας σε πελάτες και υπαλλήλους.

Η λύση

Η EDEKA Clausen είναι το πρώτο σούπερ μάρκετ στη Γερμανία που παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας έχοντας εγκαταστήσει 31 φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την κάλυψη μεγάλου υποκαταστήματος επιφάνειας 1.315,70 τ.μ. στο Αμβούργο. Καθώς οι συσκευές απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα είναι εξοπλισμένες με θωράκιση και οπτικά συστήματα για την πρόληψη της έκθεσης στην ακτινοβολία UV-C, οι υπάλληλοι μπορούν να συνεχίσουν να γεμίζουν τα ράφια και οι πελάτες να κάνουν τα ψώνια τους με ασφάλεια.

Σχετικές περιπτώσεις

Καταστήματα Spolem

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία των επισκεπτών, του προσωπικού και των αγοραστών στα καταστήματα Spolem στην Πολωνία.

to.market Ιταλία

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία για το προσωπικό και τους αγοραστές στα καταστήματα της εταιρείας to.market στο Μιλάνο.