Αυξημένη προστασία ασθενών σε νοσοκομειακούς χώρους με απολύμανση UV-C

Παρουσίαση του Beijing

Forestry University Hospital

Πεκίνο, Κίνα

Αυτό το νοσοκομείο παρέχει 24ωρη εξυπηρέτηση, που οδηγεί σε μια αυξανόμενη ζήτηση για εξαιρετικά ευέλικτη λειτουργία με τη δυνατότητα απολύμανσης επιφανειών σε δωμάτια για εκ περιτροπής χρήση.

Τα καινοτόμα συστήματα απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για να διασφαλιστεί ότι δεν διαταράσσεται η καθημερινότητά μας, ενώ ο χώρος διατηρείται απολυμασμένος.
- Junpeng Hou, Διευθυντής του Γραφείου Εξοικονόμησης Ενέργειας του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων, Beijing Forestry University
Πρόκληση για τους πελάτες του Beijing

Πρόκληση για τους πελάτες

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο χρειαζόταν απολύμανση για πολλές ζώνες, κάτι που απαιτούσε μια ολοκληρωμένη λύση απολύμανσης τόσο για τις επιφάνειες όσο και για τον αέρα.

Η λύση

Στο νοσοκομείο, τοποθετήθηκαν επάνω φωτιστικά αέρα στις αίθουσες αναμονής, μπαστούνια στα δωμάτια και τρόλεϊ σε άλλους χώρους. Στην καντίνα επιλέχθηκαν γυμνά μπαστουνάκια χωρίς αισθητήρες για την αίθουσα επεξεργασίας τροφίμων και την τραπεζαρία. Συνολικά, εγκαταστάθηκαν 50 προϊόντα: 40 μπατονέτες σε δωμάτια, επτά λύσεις ανώτερου αέρα στο λόμπι και τη ρεσεψιόν, δύο τρόλεϊ και ένας θάλαμος.

Σχετικές περιπτώσεις

Optimax

Βοηθώντας την OPTIMAX να επιτύχει το όραμά της για υγιεινά κτήρια

Vauban Clinic

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με υπεριώδη ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία για τους επισκέπτες, το προσωπικό και τους πελάτες της Vauban Clinic.