Οραματιζόμαστε υγιεινά κτήρια με φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Παρουσίαση της Honeywell

OPTIMAX

Μαλαισία

Η OPTIMAX είναι ένα δίκτυο κορυφαίων οφθαλμολογικών κλινικών στη Μαλαισία με περισσότερους από 300.000 ικανοποιημένους ασθενείς από το 1995.

Η Honeywell και η Signify προσέφεραν στις κλινικές μας μια ολοκληρωμένη λύση για την απολύμανση αέρα, επιφανειών και αντικειμένων που μας επιτρέπει να ενημερώνουμε ξεκάθαρα τους κλινικούς ιατρούς, το προσωπικό και τους ασθενείς μας για τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε για την υποστήριξη των συνθηκών καλής διαβίωσης στους χώρους μας.
- Tan Sri Dato' Tan Boon Hock, Ιδρυτής, OPTIMAX Eye Specialist Center
Πρόκληση για τους πελάτες της Honeywell

Η πρόκληση

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19, οι περισσότερες κλινικές OPTIMAX παρέμειναν ανοιχτές για να παρέχουν ζωτικής σημασίας υπηρεσίες οφθαλμικής φροντίδας στους ασθενείς. Αλλά για να λειτουργήσουν με ασφάλεια, οι κλινικές απαιτούσαν λύσεις που θα βελτίωναν την ποιότητα του αέρα και τις προσπάθειες απολύμανσης των επιφανειών τους ώστε να ελαχιστοποιηθεί τυχόν κίνδυνος μόλυνσης ή εξάπλωσης της νόσου.

Η λύση

Εγκαταστήσαμε μια σειρά προϊόντων της Philips, συμπεριλαμβανομένων των φωτιστικών απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C και αυτόνομα καρότσια απολύμανσης UV-C. Αυτές οι λύσεις βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης απολυμαίνοντας τον αέρα και τις επιφάνειες στα δωμάτια, ενώ ελέγχονται και παρακολουθούνται από τον πίνακα ελέγχου Healthy Buildings της Honeywell.

Σχετικές περιπτώσεις