Βελτίωση της ποιότητας του αέρα στη Vauban Clinic με τη δύναμη του φωτός

Παρουσίαση της Vauban Clinic

Vauban Clinic

Livry-Gargan, Γαλλία

Η Vauban Clinic επέλεξε μια ασφαλή και δοκιμασμένη λύση με φωτιστικά UV-C της Philips για τη μείωση της εξάπλωσης όλων των μολυσματικών και αερομεταφερόμενων ασθενειών, όπως ο ιός COVID-19.

πελάτης της vauban clinic
Μετά από μια επιτυχημένη αρχική εγκατάσταση στην αίθουσα αναμονής για μη προγραμματισμένες επισκέψεις, επιλέξαμε να εξοπλίσουμε όλα τα εξεταστήριά μας για την προστασία των ασθενών και του προσωπικού.
- Δρ. Dirk-Uwe Clausen, Διευθύνων Σύμβουλος
Πρόκληση πελατών της Vauban Clinic

Η πρόκληση

Η Vauban Clinic βρίσκεται κοντά στο Παρίσι σε μια περιοχή όπου υπάρχει ένας ενεργός και έντονος πυρήνας COVID-19. Η προστασία των ασθενών και του προσωπικού είναι μείζον ζήτημα, για αυτό η κλινική θέλησε να εγκαταστήσει φωτιστικά απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C στους χώρους υποδοχής των ασθενών.

Ο κατάλληλος φωτισμός

Στη Vauban Clinic, τοποθετήθηκαν φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips στις αίθουσες αναμονής και στα εξεταστήρια. Η ακτινοβολία UV-C είναι γνωστός απολυμαντικός παράγοντας για τον αέρα, τις επιφάνειες, τα αντικείμενα και το νερό που συμβάλλει στον μετριασμό του κινδύνου µετάδοσης λοίµωξης και χρησιμοποιείται εκτενώς για περισσότερα από 40 χρόνια.

Σχετικές περιπτώσεις

Beijing forestry University hospital

Απολύμανση επιφανειών και αέρα με ακτινοβολία UV-C για επιπλέον προστασία για τους επισκέπτες, το προσωπικό και τους ασθενείς στο Beijing Forestry University Hospital.

Optimax

Βοηθώντας την OPTIMAX να επιτύχει το όραμά της για υγιεινά κτήρια