Επισκέψεις για μεγαλύτερη ασφάλεια στα καφέ Moza's με φωτισμό απολύμανσης

παρουσίαση mozasvietnam

Αλυσίδες καφέ Moza's

Βιετνάμ

Οι αλυσίδες καφέ Moza's επέλεξαν μια ασφαλή και δοκιμασμένη λύση με φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips, ώστε να παραμένουν ασφαλείς οι πελάτες και οι υπάλληλοί τους κατά την περίοδο του COVID.

Κάθε φορά που ένας πελάτης επισκέπτεται την αλυσίδα καφέ μου, το προσωπικό και εγώ παρουσιάζουμε επίσης το σύστημα απολύμανσης στο οποίο έχει επενδύσει το κατάστημα για να αυξήσει την εμπιστοσύνη και την ικανοποίησή τους.
Nguyen Nhat Bang, Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης της αλυσίδας καφέ Moza's
Πρόκληση για τους πελάτες της mozasvietnam

Η πρόκληση

Η επιδημία COVID-19 κάλπαζε και ο αριθμός των πελατών που έρχονταν στο καφέ μειώθηκε. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι φοβούνταν να πάνε στην εργασία τους γιατί κινδύνευαν να μολυνθούν στον όροφο εργασίας. Δεδομένου ότι στα καφέ υπάρχουν συνήθως πολλοί άνθρωποι που συχνάζουν και αγοράζουν πράγματα ταυτόχρονα, είναι εύκολο να μολυνθεί κανείς από σταγονίδια ή αέρα ανεπαρκούς ποιότητας σε κλειστούς και κλιματιζόμενους χώρους.

Ο κατάλληλος φωτισμός

Σε κλειστό χώρο, ο αέρας θα πρέπει να απολυμαίνεται για μεγαλύτερη ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών. Για να διευκολυνθεί αυτό, η αλυσίδα καφέ εγκατέστησε στην οροφή συσκευές απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips σε όλες τις καφετέριές της. Οι συσκευές λειτουργούν αθόρυβα και αποτελεσματικά και επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη του καφέ και στους επισκέπτες να συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους ως συνήθως. Οι υπεύθυνοι των καφέ προωθούν ενεργά την τεχνολογία στους πελάτες τους, για να τους διαβεβαιώσουν ότι προστατεύονται κατά τις επισκέψεις τους.

Σχετικές περιπτώσεις

Εστιατόριο Βαρούλκο

Το εστιατόριο Varoulko επέλεξε τον φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips ως την ιδανική λύση για επιπλέον ασφάλεια και προστασία από ιούς.

Βραβευμένη Trattoria Arlati

Το εστιατόριο «Premiata Trattoria Arlati» στο Μιλάνο επέλεξε την τεχνολογία UV-C της Philips για να εγγυηθεί την απολύμανση του αέρα στο περιβάλλον του