Η βραβευμένη Trattoria Arlati επιλέγει την απρόσκοπτη λειτουργία με την τεχνολογία UV-C της Philips

Premiata Trattoria Arlati

Premiata Trattoria Arlati

Μιλάνο, Ιταλία

Η ιστορική «Premiata Trattoria Arlati» επέλεξε την τεχνολογία απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Signify
για να παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους πελάτες και τους υπαλλήλους της.

Επιλέξαμε την τεχνολογία UV-C της Signify και την αποτελεσματικότητα που παρέχουν οι συσκευές της για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ψυχική ηρεμία, ώστε οι επισκέπτες μας να απολαμβάνουν το φαγητό και τη μουσική μας
Leopoldo Arlati, Ιδιοκτήτης της Premiata Trattoria Arlati
Η πρόκληση

Η πρόκληση

Μεταξύ των προτεραιοτήτων για την επαναλειτουργία του κλάδου της Φιλοξενίας μετά την πανδημία, ήταν η παροχή ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας για τους υπαλλήλους και τους επισκέπτες τους. Αυτός ήταν ένας θεμελιώδης παράγοντας για την «Premiata Trattoria Arlati». Το παραδοσιακό εστιατόριο ήθελε να διασφαλίσει ότι οι επισκέπτες του θα μπορούσαν να απολαύσουν την εμπειρία του εστιατορίου τους με μεγαλύτερη ψυχική ηρεμία. Για να το επιτύχουν, επέλεξαν συσκευές UV-C της Philips για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα.

Απολύμανση αέρα για πιο ασφαλές περιβάλλον

Απολύμανση αέρα για πιο ασφαλές περιβάλλον

Επιλέχθηκε ένας συνδυασμός 2 τύπων συσκευών UV-C της Philips απολύμανσης αέρα για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση στην απολύμανση αέρα σε όλους τους χώρους του εστιατορίου. Για την εγκατάσταση, συνδυάστηκαν 4 επίτοιχες συσκευές UV-C για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα με 4 συσκευές UV-C απολύμανσης με ενεργή διαχείριση αέρα. Ο συνδυασμός των συσκευών καθιστά δυνατή την αποτελεσματική απολύμανση του αέρα, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν το δείπνο και παρέχει έως και 20 αλλαγές αέρα ανά ώρα χωρίς καμία διακοπή της εμπειρίας ή των εργασιακών δραστηριοτήτων.

Σχετικές περιπτώσεις