Επιπλέον προστασία από ιούς με φωτισμό απολύμανσης

Παρουσίαση εστιατορίου Βαρούλκο

Εστιατόριο Βαρούλκο

Ελλάδα

Το εστιατόριο Varoulko επέλεξε μια ασφαλή και δοκιμασμένη λύση με φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips, για την προστασία των επισκεπτών του και των συναδέλφων κατά την περίοδο του COVID.

Στην περίοδο του COVID έπρεπε να αποφασίσουμε πώς θα διασφαλίσουμε την υγεία των επισκεπτών μας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η ιδανική λύση ήρθε μέσω της Signify.
Λευτέρης Λαζάρου – Σεφ βραβευμένος με αστέρι Michelin, Varoulko Seaside Restaurant
Πρόκληση για τους πελάτες του εστιατορίου Varoulko

Η πρόκληση

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID, εφαρμόστηκαν πολλά μέτρα για τη μείωση της εξάπλωσης του ιού. Για τα εστιατόρια αυτά τα μέτρα είχαν ως αποτέλεσμα τη μείωση του ποσοστού πληρότητας και σε ορισμένες περιόδους της πανδημίας οδήγησαν ακόμη και σε κλείσιμο των εστιατορίων. Η ανάγκη για επιλογές απολύμανσης, ιδίως για εσωτερικούς χώρους έχει αυξηθεί σημαντικά. Ο πελάτης αντιμετώπισε την πρόκληση της ελαχιστοποίησης του κινδύνου μόλυνσης και της παροχής επιπλέον ασφάλειας στους επισκέπτες και στους υπαλλήλους του εστιατορίου του, που έχει βραβευτεί με αστέρι Michelin.

Ο κατάλληλος φωτισμός

Μετά την αξιολόγησή μας, η Signify πρότεινε μια λύση ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες των πελατών και των υπαλλήλων του εστιατορίου, η οποία θα συνέβαλε στο ασφαλές άνοιγμα για δείπνο σε εσωτερικό χώρο. Στον χώρο της κουζίνας εγκαταστάθηκαν 28 συσκευές Active air απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips και στον χώρο της τραπεζαρίας εγκαταστάθηκαν 10 συσκευές απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips.

Σχετικές περιπτώσεις

Αλυσίδα καφέ Moza's

Η αλυσίδα καφέ Moza's στο Βιετνάμ επέλεξε τον φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C της Philips ως την ιδανική λύση για την παροχή επιπλέον ασφάλειας και προστασίας από τον COVID-19.

Βραβευμένη Trattoria Arlati

Το εστιατόριο «Premiata Trattoria Arlati» στο Μιλάνο επέλεξε την τεχνολογία UV-C της Philips για να εγγυηθεί την απολύμανση του αέρα στο περιβάλλον του

Arizona Hotel στο Lignano

Το Hotel Arizona επέλεξε την καινοτόμο τεχνολογία UV-C της Philips για να εξασφαλίσει ασφάλεια και απολύμανση για τους επισκέπτες του.