Ασφαλής εργασία για εργαζόμενους και επισκέπτες

UV-C στη Mašinoprojekt Kopring a.d. στο Βελιγράδι, Σερβία

UV-C στη Mašinoprojekt Kopring ad

Βελιγράδι, Σερβία

Η κανονική ζωή έχει αλλάξει λόγω του κορωνοϊού και απαιτείται να λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία μας από την παρούσα υγειονοµική κρίση. Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αέρας που αναπνέουμε σε εσωτερικούς χώρους.

Πρόκληση για τους πελάτες

Πρόκληση για τους πελάτες

Η κανονική ζωή έχει αλλάξει λόγω των προληπτικών μέτρων που απαιτείται να λαμβάνουμε για την προστασία μας από την παρούσα υγειονοµική κρίση που προκαλείται από τον κορωνοϊό. Η παρούσα υγειονοµική κρίση που προκαλείται από τον κορωνοϊό επηρεάζει τις δραστηριότητες σε δωμάτια υψηλής συχνότητας. Ιδιαίτερη ανησυχία αφορά τον αέρα που αναπνέουμε σε εσωτερικούς χώρους. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο το διοικητικό συμβούλιο της Mašinoprojekt Kopring ad αποφάσισε να εγκαταστήσει φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips στην αίθουσα συσκέψεων της.

Η λύση

Καθώς η αίθουσα συσκέψεων θεωρείται μία από τις αίθουσες με την υψηλότερη συχνότητα, η εγκατάσταση των φωτιστικών απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips αποτελεί ιδανική λύση που παρέχει επιπλέον ασφάλεια και προστασία από παθογόνους παράγοντες. Το φωτιστικό Philips UV-C Upper Air απολυμαίνει συνεχώς τον αέρα που κυκλοφορεί στους επάνω χώρους του δωματίου χάρη στη φυσική μεταφορά ή κυκλοφορία του αέρα. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι ο απολυμασμένος αέρας ρέει προς το κάτω μέρος του δωματίου όπου αναμιγνύεται με τον αέρα που βρίσκεται εκεί. Η δέσμη των ακτίνων UV-C ελέγχεται με ειδικούς ανακλαστήρες και το σχέδιο των περσίδων. Αυτό επιτρέπει την αθόρυβη απολύμανση του αέρα, ενώ οι καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να συνεχιστούν με ασφάλεια. Μέχρι σήμερα, κανένα γνωστό παθογόνο δεν παρουσιάζει αντοχή στην ακτινοβολία UV-C1. Η Philips διαθέτει εμπειρία 35 ετών στον φωτισμό UV-C και ισχυρή τεχνογνωσία στις εφαρμογές.

Σχετικές περιπτώσεις

Bosch

Ανακαλύψτε πώς η Bosch χρησιμοποιεί τον φωτισμό γραφείου για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα παραγωγικής εργασίας και να εξοικονομήσει ενέργεια.

Sonepar

Η Sonepar Connect στο Reims της Γαλλίας επιλέγει φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για να την απολύμανση του αέρα στα δωμάτιά της από βακτήρια και ιούς.