Καθησυχασμός υπαλλήλων και πελατών με φως UV-C

Sonepar Connect Reims Γαλλία

Sonepar Connect

Reims, Γαλλία

Ο φωτισμός UV-C εγκαταστάθηκε για την απολύμανση του χώρου, ενώ συνεχίζονται οι καθημερινές επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Είναι δική μου ευθύνη να εφαρμόσω ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους φίλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας που έρχονται να μας συναντήσουν καθημερινά στο γραφείο μας. Για τον σκοπό αυτό επιλέξαμε να εγκαταστήσουμε φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C UV-C της Philips για την επεξεργασία του αέρα και την απολύμανσή του.
- Jean-Pierre Santier Διευθυντής του πρακτορείου Sonepar Connect στη Reims
φωτιστικά uv-c οροφής για την απολύμανση των άνω στρωμάτων του αέρα

Πρόκληση για τους πελάτες

Επισκεπτόμενοι ξενοδοχεία, καφετέριες, εστιατόρια και σούπερ μάρκετ, αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία, αναπνέουμε, μιλάμε και γελάμε. Επίσης, βήχουμε και φτερνιζόμαστε. Με τα νέα μέτρα για την πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού, άλλαξε εντελώς ο τρόπος ζωής μας. Συνηθίσαμε να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, να κρατάμε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλο και να απολυμαίνουμε επιφάνειες, για παράδειγμα. Τώρα, η διερεύνηση του αέρα που αναπνέουμε είναι ένα πρόβλημα που ήθελε να λύσει ο Διευθυντής του πρακτορείου SONEPAR Connect στη Reims.

Η λύση

Τα φωτιστικά απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C UV-C της Philips απολυμαίνουν συνεχώς τον αέρα που κυκλοφορεί στους επάνω χώρους του δωματίου χάρη στη φυσική μεταφορά ή κυκλοφορία του αέρα. Αυτό διασφαλίζει επίσης ότι ο απολυμασμένος αέρας ρέει προς το κάτω μέρος του δωματίου όπου αναμιγνύεται με τον αέρα που βρίσκεται εκεί. Η δέσμη των ακτίνων UV-C ελέγχεται με ανακλαστήρες και περσίδες ειδικού σχεδιασμού, το οποίο επιτρέπει την αθόρυβη απολύμανση του αέρα ενώ οι καθημερινές δραστηριότητες μπορούν να συνεχιστούν με ασφάλεια.

Σύστημα οροφής για τον εξαερισμό, την κυκλοφορία και την απολύμανση του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips

Οι ακτίνες UV-C κατανέμονται στο επίπεδο της συσκευής και προς τα επάνω, επιτρέποντας την αθόρυβη απολύμανση μεγάλου όγκου αέρα στις επάνω περιοχές ενός δωματίου, ενώ η επιχειρηματική δραστηριότητα συνεχίζεται κάτω από το επίπεδο της συσκευής. Περιλαμβάνεται λαμπτήρας TUV PL-S της Philips: 4x9 W. Το φως UV-C έχει αποδειχθεί ότι αδρανοποιεί αποτελεσματικά τους παθογόνους παράγοντες υπό δοκιμή.

Σχετικές περιπτώσεις