Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Μεγιστοποιημένη ασφάλεια 
  συνεχώς­­

  Περιοχή ελεύθερης πρόσβασης

  Το αεροδρόμιό σας είναι ένας προορισμός για εκατομμύρια ανθρώπους οι οποίοι θα επιβιβαστούν σε ένα αεροσκάφος για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή. Αλλά είστε επίσης γείτονες και με πολλά άλλα εκατομμύρια άτομα που ζουν και εργάζονται στη γύρω περιοχή. Οι λύσεις φωτισμού μας μπορούν να καταστήσουν την περιοχή ελεύθερης πρόσβασης του αεροδρομίου σας ασφαλή και φιλόξενη, χωρίς να δημιουργείται ανεπιθύμητη φωτορρύπανση ή θάμβωση.

  Χώροι στάθμευσης

   

  Ο χώρος στάθμευσης δίνει συνήθως την πρώτη εντύπωση για το αεροδρόμιό σας. Οι εσωτερικοί χώροι στάθμευσης που δεν έχουν καθόλου φυσικό φωτισμό πρέπει να είναι ασφαλείς και δομημένοι. Επειδή φωτίζονται όλο το 24ωρο/7 ημέρες την εβδομάδα, είναι φυσικό να επιθυμείτε έναν αποτελεσματικό και οικονομικό φωτισμό.

  Φωτίζοντας εσωτερικούς χώρους στάθμευσης σε αεροδρόμια

  Δρόμοι και σήραγγες

   

  Ανεξάρτητα από το αν οι επιβάτες φτάνουν πολύ νωρίς και έχουν χρόνο μπροστά τους ή φτάνουν την τελευταία στιγμή, η οδήγηση στους δρόμους εντός του αεροδρομίου και στις σήραγγες για την εύρεση του σωστού χώρου στάθμευσης μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, προέχει η ασφάλεια των οδηγών και των πεζών. Η συμπλήρωση της σήμανσής σας με τον σωστό εξωτερικό φωτισμό μπορεί να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της ροής κυκλοφορίας και στην ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων.

  Φωτισμός δρόμων αεροδρομίου - αποτροπή φωτορρύπανσης

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό σας κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

  Αρχεία προς λήψη