Τώρα επισκέπτεστε τη διαδικτυακή τοποθεσία της Philips Lighting. Υπάρχει διαθέσιμη τοπική έκδοση.
Προτάσεις

  Ένα εγκάρδιο
  καλωσόρισμα

  Δημιουργήστε χώρο και επιβάλλετε την τάξη με φωτισμό

   

  Οι επιβάτες, είτε αναχωρούν είτε φτάνουν στον προορισμό τους, πρέπει να αισθάνονται άνετοι και ευπρόσδεκτοι. Φτιάξτε το σκηνικό για μια ολοκληρωμένη εμπειρία αεροδρομίου με συστήματα LED φωτισμού που δημιουργούν ένα ασφαλές και συναρπαστικό περιβάλλον σε όλους τους χώρους.

   

  Διευκολύνετε την ανάγνωση της σημαντικής σήμανσης και των πληροφοριών για να είναι εφικτή η γρήγορη καθοδήγηση ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε έτσι τη ροή των επιβατών.


  Δημιουργήστε μια θετική και συναρπαστική ταξιδιωτική εμπειρία που θα κάνει το αεροδρόμιό σας την πρώτη επιλογή. Ο χώρος των τερματικών σταθμών είναι εκεί όπου μπορείτε να δώσετε την πρώτη θετική εντύπωση.

  Διευκολύνετε την ανάγνωση της σημαντικής σήμανσης και των πληροφοριών για να είναι εφικτή η γρήγορη καθοδήγηση ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε έτσι τη ροή των επιβατών.
  Διευκολύνετε την ανάγνωση της σημαντικής σήμανσης και των πληροφοριών για να είναι εφικτή η γρήγορη καθοδήγηση ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε έτσι τη ροή των επιβατών.

  Αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων

   

  Οι αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων είναι συνήθως οι πλέον πολυσύχναστες σε ένα αεροδρόμιο. Οι επιβάτες πρέπει να προσανατολιστούν σε ένα μη οικείο, και συχνά χαοτικό, περιβάλλον. Ο καλός φωτισμός μπορεί να τους καθοδηγήσει εύκολα στον προορισμό τους και ως εκ τούτου, το περιβάλλον αναχώρησης πρέπει να είναι άνετο και ήρεμο και να διευκολύνει τις άχαρες ώρες της αναμονής ειδικά σε περιπτώσεις καθυστέρησης.

  Αίθουσα τερματικών σταθμών

  Γκισέ check-in και πληροφοριών

   

  Όσο καλύτερη είναι η ποιότητα του φωτός, τόσο πιο εύκολο είναι για το προσωπικό να επικοινωνήσει με τους επιβάτες και να ελέγξει τα διαβατήρια και τα έγγραφά τους. Η εμπειρία γίνεται λιγότερο δύσκολη και εξοικονομείται χρόνος. Η ουρά αναμονής κινείται με λιγότερα προβλήματα και όλοι παραμένουν ήρεμοι και ψύχραιμοι.

  Check-in

  Περιοχές σύνδεσης και κυλιόμενοι διάδρομοι

   

  Σε ένα αεροδρόμιο, το οποίο είναι συνήθως ανοικτό όλο το 24ωρο, οι περιοχές σύνδεσης και οι κυλιόμενοι διάδρομοι αποτελούν τις αρτηρίες του. Συνδέουν διαφορετικές περιοχές πρακτικά.

   

  Διευκολύνετε την περιήγηση στο αεροδρόμιό σας με σαφείς διαδρομές που καθοδηγούν τους επιβάτες χωρίς δυσκολία από το Α στο Β. Τα χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας σε πολύβουες περιοχές σύνδεσης. Τα φωτεινότερα περιβάλλοντα συντελούν στο να ενισχυθεί η αίσθηση της αποτελεσματικότητας και της ταχύτητας των κυλιόμενων διαδρόμων.

  Σύνδεση

  Τελωνεία και έλεγχος διαβατηρίων

   

  Η ασφάλεια έχει ύψιστη σημασία όχι μόνο για τη λειτουργία του αεροδρομίου σας αλλά και για τη φήμη του. Οι επισκέπτες προσδοκούν γρήγορο και αποτελεσματικό έλεγχο των εγγράφων τους με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. Ταυτόχρονα, το προσωπικό του τελωνείου πρέπει να είναι αξιόπιστο και να έχει επαγγελματική συμπεριφορά. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να βοηθήσει ως προς τη συγκέντρωσή τους και να βελτιώσει την αναγνώριση προσώπου στα τελωνεία και τον έλεγχο των διαβατηρίων αυξάνοντας τη ροή των εργασιών και καθιστώντας την όλη διαδικασία πιο αποτελεσματική και ασφαλή.

  Τελωνεία

  Περιοχές ελέγχου ασφαλείας

   

  Καθώς οι ανησυχίες για την ασφάλεια των αεροδρομίων εντείνονται, οι επιβάτες ελέγχονται περισσότερο από ποτέ. Οι σωματικοί έλεγχοι και το σκανάρισμα πρέπει να γίνονται με αξιοπρεπή τρόπο που διασφαλίζει τον σεβασμό προς τους επιβάτες και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης των ενεργειών του προσωπικού. Ο φωτισμός παρέχει τη διαύγεια που απαιτείται για τον έλεγχο ασφαλείας ώστε όλοι να είναι σε εγρήγορση και ασφαλείς.

  Ασφάλεια

  Χώρος παραλαβής αποσκευών

   

  Ένας τυπικός χώρος παραλαβής αποσκευών περιλαμβάνει καρουζέλ ή ιμάντες μεταφοράς αποσκευών που παραδίδουν τις αποσκευές που έχουν ελεγχθεί στους επιβάτες. Η αναμονή για την παραλαβή των αποσκευών μετά από μια πτήση μπορεί να είναι μια αγχωτική διαδικασία για τους επιβάτες.

   

  Μια λύση φυσικού φωτισμού που μιμείται το φως της ημέρας θα ενισχύσει την καθοδήγηση και την άνεση για τον ταξιδιώτη ώστε να βρει εύκολα το σωστό καρουζέλ αποσκευών και να παραλάβει τις αποσκευές του όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

  Πώς ο φωτισμός επηρεάζει τη διάθεση των ταξιδιωτών.

  Χειρισμός αποσκευών

   

  Στα μετόπισθεν, η διαχείριση των αποσκευών και η εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας μπορεί να είναι μια αγχωτική δουλειά. 

   

  Μια λύση φυσικού φωτισμού που μιμείται το φως της ημέρας θα ενισχύσει την άνεση και τη θετική διάθεση του προσωπικού που πρέπει να διεκπεραιώνει τις εργασίες σε περιορισμένους χώρους. Βοηθά επίσης στη συγκέντρωση, βελτιώνει την επικοινωνία και μειώνει τον αριθμό των λαθών σε σχέση με τις αποσκευές.

  Αποσκευές

  Έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας

   

  Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είναι η ψυχή του αεροδρομίου σας και συμβάλλουν στον μέγιστο βαθμό στην ασφαλή λειτουργία του. Για να πετούν τα αεροπλάνα με ασφάλεια και στην καθορισμένη ώρα, πρέπει να καθοδηγούν τους πιλότους με εξαιρετική ακρίβεια, όλο το 24ωρο. Δεν πρέπει να γίνονται λάθη. Η πρόκληση είναι να υπάρχει το σωστό περιβάλλον που βοηθά στη συγκέντρωση και στον εύκολο χειρισμό των πολύπλοκων οργάνων όσο το δυνατόν περισσότερο – οποιαδήποτε ώρα της μέρας ή της νύχτας.

  Αίθουσα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας. Πώς ο φωτισμός επηρεάζει την παραγωγικότητα και τη διάθεση.

  Χώρος καταστημάτων και αναψυχής

   

  Δημιουργήστε προσαρμοσμένους σχεδιασμούς φωτισμού που προσελκύουν τους ταξιδιώτες και διατηρούν το ενδιαφέρον τους ενώ βρίσκονται στον τερματικό σταθμό. Στοχευμένες, συναρπαστικές εμπειρίες κινούν την περιέργεια των αγοραστών, επισημαίνουν κύριες τοποθεσίες στην περιοχή, καθοδηγούν τους επισκέπτες και ενθαρρύνουν την περιήγηση.

  Χώροι καταστημάτων και αναψυχής σε αεροδρόμια

  Γραφεία και αίθουσες συσκέψεων

   

  Τα γραφεία και οι αίθουσες συνεδρίων έχουν υποστεί αλλαγές με την πάροδο των χρόνων. Παλαιότερα προορίζονταν για μία συγκεκριμένη χρήση, πλέον όμως είναι συνήθως εγκαταστάσεις πολλαπλών χρήσεων που εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα εκλεπτυσμένων και δυναμικών πόρων — ειδικά του φωτισμού. Οι οργανισμού πρέπει να εργάζονται πιο σκληρά από ποτέ για να υποστηρίζουν τις πολλές διαφορετικές δραστηριότητες και τους πολλούς διαφορετικούς τύπους υπαλλήλων.

  Γραφεία και αίθουσες συνεδρίων σε αεροδρόμια

  Προσόψεις και αρχιτεκτονική

   

  Ο φωτισμός LED προσφέρει μια ελευθερία σχεδιασμού άνευ προηγουμένου ως προς τα χρώματα, τη δυναμική, την ελαχιστοποίηση των διαστάσεων, την αρχιτεκτονική ενοποίηση και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Ανοίγει νέες πόρτες στο χτίσιμο της επωνυμίας και στη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος, για παράδειγμα μέσω της δυναμικής αλλαγής του φωτισμού χρησιμοποιώντας διάφορα εφέ ανάδειξης και χρωματικά εφέ. Ο αρχιτεκτονικός φωτισμός πρόσοψης μπορεί να μετατρέψει αποτελεσματικά το αεροδρόμιό σας σε ένα αξιοθέατο που ξεχωρίζει, ένα ζωντανό σύμβολο φιλοξενίας.

  Αρχιτεκτονική αεροδρομίου και προσόψεις

  Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

   

  Απευθυνθείτε στο τοπικό σας κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

  Αρχεία προς λήψη