Αναδείξτε τα καλύτερα στοιχεία των φρέσκων τροφίμων με συνταγές φωτισμού LED για φρέσκα τρόφιμα

Τα οφέλη των φρέσκων τροφίμων με μια ματιά

Τα οφέλη των φρέσκων τροφίμων
Η καλύτερη παρουσίαση

Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι θυμούνται το χρώμα των φρέσκων προϊόντων ως πιο κορεσμένο από ό,τι πράγματι είναι, και όταν πλέον έρθει η στιγμή να επιλέξουν ένα προϊόν, οι προτιμήσεις των καταναλωτών προχωρούν ακόμη περισσότερο – θέλουν ένα χρώμα που είναι ακόμη πιο κορεσμένο από αυτό που θυμούνται. Η σωστή συνταγή φωτισμού μπορεί να βελτιστοποιήσει την παρουσίαση και να βελτιώσει τις πωλήσεις. 

Διατηρήστε την ποιότητα

Ο κακός φωτισμός επηρεάζει την ποιότητα των φρέσκων προϊόντων. Η σωστή συνταγή φωτισμού βοηθά στη διατήρηση των τροφίμων φρέσκων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και λιγότερη σπατάλη.

Δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία

Οι συνταγές φωτισμού LED για φρέσκα τρόφιμα μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη διαφορά στα τμήματα φρέσκων τροφίμων βελτιώνοντας τόσο την παρουσίαση όσο και την ποιότητα των πιο ευπαθών προϊόντων σας.

Τι είναι εφικτό με τις συνταγές φωτισμού LED για φρέσκα τρόφιμα

Οι αγοραστές γνωρίζουν εκ πείρας ότι η εμφάνιση του τροφίμου είναι ελκυστική, θα έχει και καλή γεύση. Περιηγηθείτε στον κατάλογό μας με συνταγές φωτισμού LED που θα αναδείξουν τα φρέσκα τρόφιμά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ παράλληλα θα συμβάλουν στην ελαχιστοποίηση της σπατάλης. 

Υπέροχο κρέας κομμένο σε φέτες

Οι έρευνες υποδεικνύουν ότι οι πελάτες προτιμούν κρέας με πλούσιο, κορεσμένο χρώμα. Τα φωτιστικά μας LED για φρέσκα τρόφιμα έχουν αναπτυχθεί ειδικά σε συνεργασία με εμπόρους καταστημάτων και ειδικούς στο κρέας για να βελτιώσουν την ερυθρότητα του κρέατος και να επιβραδύνουν τον αποχρωματισμό, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα λιγότερη σπατάλη.

Ο βέλτιστος φωτισμός για φρέσκο ψάρι

Επειδή το φρέσκο είναι η κινητήρια δύναμη των καταστημάτων. Είτε είναι κρέας είτε τυρί, φρούτα και λαχανικά, ψάρια και θαλασσινά, το φρέσκο εξακολουθεί να προσελκύει καταναλωτές στα φυσικά καταστήματα. Όσο πιο φρέσκα φαίνονται τα τρόφιμα, τόσο μεγαλύτερη προσοχή προσελκύουν.

Φρούτα και Λαχανικά

Το τμήμα φρέσκων τροφίμων είναι εκεί όπου δοκιμάζεται η εμπιστοσύνη των καταναλωτών, είναι συχνά το κύριο κίνητρο για μια επίσκεψη στο κατάστημα. Τα φρούτα και τα λαχανικά παρουσιάζουν συγκεκριμένες προκλήσεις. Επειδή είναι ζωντανοί ιστοί.

Πλούσιο, κρεμώδες τυρί

Όταν το τυρί εκτίθεται στο φως, τα λίπη αρχίζουν να οξειδώνονται – πρώτα αλλοιώνουν την εμφάνιση και, στη συνέχεια, βλάπτουν τη γεύση. Η ειδική συνταγή μας φωτός Champagne για φρέσκα τρόφιμα προσδίδει μια όμορφη εμφάνιση σε αυτό το ευαίσθητο είδος, διατηρώντας παράλληλα κορυφαία φρεσκάδα και ποιότητα.

Τέλειες πατάτες

Το φως παίζει σημαντικό ρόλο στο πρασίνισμα της πατάτας: όταν αποθηκεύεται σωστά στο σκοτάδι, δεν πρασινίζει. Φυσικά, αυτό δεν είναι εφικτό σε ένα σούπερ μάρκετ. Η συνταγή μας φωτός μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις πατάτες όσο το δυνατόν πιο φρέσκες.

Όμορφο ψωμί και αρτοσκευάσματα

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τη μυρωδιά που αναδύει το φρέσκο ψωμί και τα στρογγυλά ψωμάκια, μόλις έχουν βγει από τον φούρνο. Ο φωτισμός μπορεί να τα κάνει ακόμη πιο ελκυστικά. Τα φωτιστικά LED με τη συνταγή φωτός Champagne για φρέσκα τρόφιμα κάνουν το ψωμί να φαίνεται τραγανό, ορεκτικό και αδύνατο να του αντισταθεί κανείς.

Περιπτώσεις

EDEKA Hamburg

Η EDEKA Hamburg δημιούργησε μια βελτιωμένη εμπειρία αγορών εγκαθιστώντας φωτισμό LED που ελέγχεται από το λογισμικό Interact Retail.

Επικοινωνία

Απευθυνθείτε στο τοπικό κέντρο εξυπηρέτησης για ερωτήσεις και αιτήματα.

Αρχεία προς λήψη

Περισσότερα για τον φωτισμό για...