Επιπλέον προστασία στις διακοπές χάρη στην τεχνολογία UV-C

Daniel

Hotel Arizona

Lignano Sabbiadoro, Ιταλία

Το Hotel Arizona επέλεξε την καινοτόμο και αποτελεσματική τεχνολογία UV-C της Philips από τη Signify για να εξασφαλίσει απολύμανση και ηρεμία στους επισκέπτες και τους υπαλλήλους του.

Η απολύμανση του αέρα σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Είμαστε υπερήφανοι, μέσω της τεχνολογίας μας UV-C, που παρέχουμε μια αίσθηση ασφάλειας στους επισκέπτες του Hotel Arizona.
- Julian Rymarz, Διευθυντής Δημοσίων & Κυβερνητικών Υποθέσεων IIG
Η πρόκληση

Η πρόκληση

Μεταξύ των αυξανόμενων προτεραιοτήτων του κλάδου της Φιλοξενίας, η διασφάλιση της ψυχικής ηρεμίας των επισκεπτών, ειδικά κατά την περίοδο υψηλής τουριστικής περιόδου, είναι από τις πλέον σημαντικές. Για τον λόγο αυτό, το Hotel Arizona επέλεξε την καινοτόμο τεχνολογία απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips από τη Signify για να προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας σε χώρους, όπως το λόμπι, οι διάδρομοι, τα μπαρ και τα εστιατόρια.

ligano

Αίσθηση ασφάλειας χάρη στην τεχνολογία UV-C

Για να βελτιώσει την απολύμανση των χώρων του Hotel Arizona, όπως η ρεσεψιόν και το εστιατόριο, η Signify εγκατέστησε 7 συσκευές απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips. Αυτές απολυμαίνουν απευθείας τον αέρα στο επάνω μέρος του περιβάλλοντος χωρίς να διακόπτουν τις συνήθεις δραστηριότητες. Πράγματι, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία τους, εξουδετερώνουν γρήγορα τυχόν ιούς και βακτήρια χρησιμοποιώντας τη φυσιολογική ανακυκλοφορία του αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες του Hotel Arizona θα μπορούν να απολαμβάνουν τη διαμονή τους γνωρίζοντας ότι υπάρχει ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Σχετικές περιπτώσεις