Η Bourne Hill Stables δημιουργεί ένα ασφαλέστερο περιβάλλον με φωτισμό UV-C

Παρουσίαση Bourne Hill

Bourne Hill Stables

Horsham, Ην. Βασίλειο

Η Bourne Hill Stables, που φιλοξενεί μερικά από τα πλέον δυνατά και υγιή άλογα στον αγωνιστικό αθλητισμό, έχει εγκαταστήσει συστήματα φωτισμού UV-C της Philips για να τα προστατεύει από ασθένειες που προκαλούνται από ιούς και μικροοργανισμούς.

Το Ην. Βασίλειο είναι δικαίως το παγκόσμιο κέντρο για τον τομέα της ιπποτροφίας. Το 2017 η PwC υπολόγισε ότι η βιομηχανία εκτροφής καθαρόαιμων συνεισέφερε 425 εκατομμύρια £ στην οικονομία του Ην. Βασιλείου και στήριξε περισσότερες από 19.000 θέσεις εργασίας.
-Roland Standley, Bourne Hill Stables
Bourne HilCustomer Challenge

Πρόκληση για τους πελάτες

Όπως όλα τα ζώα, τα άλογα αντιμετωπίζουν μια σειρά από απειλές από ιούς και άλλους μικροοργανισμούς. Όταν προκύψει κίνδυνος ασθένειας, θα πρέπει να κρατούνται σε απομόνωση και δεν μπορούν πλέον να ανταγωνιστούν. Πρόσφατα, μια έξαρση του ιού του έρπητα των ιπποειδών (EHV-1) οδήγησε σε αποκλεισμό σχεδόν 4.000 αλόγων στη βάση δεδομένων Federation Equine International και στον τερματισμό του διεθνούς διαγωνισμού σε 12 ευρωπαϊκές χώρες. Ακολουθεί μια μεγάλη έξαρση γρίπης των ιπποειδών, η οποία μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις για τα άλογα και τους ιδιοκτήτες τους.

Λύση Bourne Hill

Η λύση φωτισμού UV-C

Τα προϊόντα UV-C της Philips χρησιμοποιούν υπεριώδη ακτινοβολία για να αδρανοποιήσουν τους μικροοργανισμούς και να τους καταστήσουν αβλαβείς για ανθρώπους και ζώα. Μετά από συνεννόηση, εγκαταστάθηκαν 22 επίτοιχες μονάδες απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C στην Bourne Hill Stables.

Οι συσκευές δημιουργούν μια ελεγχόμενη ζώνη UV-C στο επάνω μέρος του διαδρόμου του στάβλου. Ο αέρας απολυμαίνεται συνεχώς καθώς διέρχεται από τη ζώνη UV-C μέσω της φυσικής μεταφοράς, ενώ οι καθημερινές δραστηριότητες συνεχίζονται στο κάτω μέρος του διαδρόμου. Το σύστημα σχεδιάστηκε με προσοχή για να διασφαλιστεί ότι τα άλογα ή το προσωπικό δεν θα εκτίθενται σε υπερβολικό βαθμό στην υπεριώδη ακτινοβολία UV-C.

Σχετικές περιπτώσεις

Περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιώντας φωτισμό απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C

Η PSV Eindhoven επιλέγει τον φωτισμό απολύμανσης αέρα με ακτινοβολία UV-C της Philips για την προστασία του γηπέδου από βακτήρια και ιούς

Απολύμανση αέρα με ακτινοβολία UV-C - 't Klaslokaal

Με την εγκατάσταση συσκευών απολύμανσης των άνω στρωμάτων του αέρα της Philips με ακτινοβολία UV-C, το 't Klaslokaal είναι το πρώτο γυμναστήριο που απολυμαίνει τον αέρα σε χώρους προπόνησης στην Ολλανδία.

Πισίνες Veenendaal

Δείτε πώς η εγκατάσταση φωτισμού LED της Philips στις χλωριωμένες πισίνες Veenendaal μειώνει την αναστάτωση και βελτιώνει την ασφάλεια.