Υποστήριξη της ασφάλειας των πελατών με χρήση της ακτινοβολίας UV-C

Παρουσίαση UV-C Wondy

Υδάτινο πάρκο Warszawianka

Βαρσοβία, Πολωνία

Το υδάτινο πάρκο Warszawianka είναι η πιο δημοφιλής αθλητική και ψυχαγωγική εγκατάσταση στην Πολωνία, όπου η ασφάλεια υποστηρίζεται από τη Philips UV-C.

Η παροχή ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας και η υποστήριξη της ευημερίας των πελατών μας αποτελεί προτεραιότητά μας.
- Dariusz Pastor, Πρόεδρος του Mokotowska Warszawianka - Water Park Foundation
Πρόκληση για τους πελάτες για UV-C της Wondy

Πρόκληση για τους πελάτες

Το Wodny Park, Warszawianka είναι η πιο δημοφιλής αθλητική και ψυχαγωγική εγκατάσταση στην πρωτεύουσα της Πολωνίας. Η άνεση και η ασφάλεια των επισκεπτών αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη, το Mokotów Foundation Warszawianka. Αυτό ισχύει κυρίως κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, που εφαρμόζονται αυξημένες συστάσεις και κανονισμοί υγιεινής για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

Ασφάλεια νερού και ψυχαγωγίας

Για την αύξηση των προτύπων υγιεινής, εγκαθίστανται σύγχρονες λύσεις απολύμανσης. Τα συστήματα οροφής της Philips για την απολύμανση με ακτινοβολία UV-C των άνω στρωμάτων του αέρα τοποθετούνται στα αποδυτήρια και τα φωτιστικά (σκαφάκια φθορισμού) UV-C της Philips χρησιμοποιούνται για την απολύμανση των επιφανειών στον χώρο του σπα. Και τα δύο παρέχονται και εγκαθίστανται από τη Master Light Service (MLS), εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών φωτισμού που δραστηριοποιείται στην πολωνική αγορά από το 2007. Ως εργολάβος συστημάτων απολύμανσης με ακτινοβολία UV-C, η MLS έχει εκπαιδευτεί επαγγελματικά στην εγκατάσταση και λειτουργία αυτών των συστημάτων.

Σχετικές περιπτώσεις